вторник, 28 април 2009 г.

Виктория иска се откаже от Music Idol


Двама мъже попaднаха на елминации за първи пъти от старта на същинската надпревара в Music Idol. Боян и Димитър ще трябва да се справят с конкуренцията на Преслава, Александра и Симона. Петимата довечера ще се борят за зрителския вот на поредния концерт на застрашените.

Утре вечер специален гост на Music Idol ще бъде победителят във вторият сезон на шоуто Тома Здравков, който ще представи новото си парче на живо, а веднага след него застрашените от отпадане ще бъдат подкрепени от Берковския духов оркестър. Зрителите на bTV ще разберат повече и защо Марин е решил да позлати най-популярния зъб в България.

Петият концерт в шоуто се оказа истинско зрелище. Сцената на Music Idol се превърна в арена, на която се изля стопроцентов рок. Изключително силно се представи за пореден път Магдалена Джанаварова, която заложи на вечния хит на "Рейнбоу" "Can’t Let You Go".

Въпреки че Маги буквално нямаше глас преди концерта, тя успя да вдигне публиката на крака с изпълнението си. Русина Катърджиева представи "Urgent" на "Форинър" по изключително атрактивен начин и заслужено получи хвалебствията на журито и аплодисментите на публиката.

За пореден път Александър Тарабунов-Тара доказа, че не случайно е сред финалистите на шоуто. "Fool For Your Loving" на "Уайтснейк" остави без дъх публиката в залата, а според коментарите на Мария, Фънки, и Дони Тара се е справил повече от страхотно.
С изпълнението си на "Love of My Life" на "Куин" Виктория Димитрова сложи край на концерта, като доказа, че мястото й сред финалистите е напълно заслужено. От визитката на Вики, излъчена снощи, обаче стана ясно, че тя се чувства изключително напрегната и изтощена заради безкрайните коментари около случая с ослепяването й.

Миналата седмица по време на елиминациите тя стоически понесе критиките на Станимир Гъмов, който заяви, че тя и Симона нямат място в подобен конкурс. Тези нападки предизвикаха изключително горещи полемики сред феновете на Music Idol. След вчерашния концерт самата Виктория сподели, че не е изключено да се откаже от шоуто, но решението ще вземе до края на елиминациите утре вечер.

Няма коментари: