събота, 25 април 2009 г.

Жените не вярват вече в любовта


Съвременните жени вече не вярват в любовта.Типичната за по-голяма част от тях романтика,вяра в ценностната им система.Представителките на нежния пол не вярвали повече и във всеизвестната притча за мъжа и жената като две половинки на едно цяло.Вместо вярата в любовта и сантименталните чувста те поставяли на преден план трезвото мислене и прагматичните цели.

Какво искат жените и на какво държат ?

Любовта е кавалество

Това,на което жената държи вече , е не да и казват през пет минути "Обичам те!",а най-малкото да и плащат сметките.За нея вече е по-важно да показват уважение и респект спрямо личността и.Съвременната жена вече държи не толкова всяка вечер партьорът да я "изненадва" с букет рози.Тя оценява повече двупосочен билет за почивка в някой скъп курорт,например.Това не означава обаче,че жените са станали абсолютно прагматични същества.Еманацията просто извежда на преден план други ценностни и изисквания на дамите спрямо половинките.

От истинската любов не боли

Една от заблудите,в които вярват представителките на нежния пол е , че от голямата и истинска любов не боли.Тя според тях би трябвало да е перфектна.И понеже,естествено,не се сблъскват с подобни взаимоотношения,губят вяра в тях,Което обаче не означава,че чувствата не са силни.Дори напротив.Именно когато емоцооте са по-силни се стига до по-драматични взаимоотношения,в които страста се редува с болка и т. н.

Любовта значи семейство

Другата представа на дамите,която често ги разочарова е,че логичната развръска на любовта е семейството и децата.Мъжете обаче трудно се решават на подобна стъпка,колкото и силно да обичат и да държат на половинката си.Дамите съответно го приемат като ли(на обида и недостатъчно силни чувства.
Те не могат да приемат факта и разберат мъжкото мислене,което допуска възможността да не прекараш целия си живот с жената,която обичаш!

Няма коментари: