четвъртък, 16 април 2009 г.

Най-желаните ергени в София


Красиви, успели, атлетични, желани, красиви, мъжествени, талантливи, грижовни, нежни, забавни - това са те...

10. Росен Димитров

Двукратният ни световен шампион по бойно самбо и един от най-добрите бойци в България е ведър младеж, привързан към дома си. Той е с безспорно превъзходен външен вид и скромно поведение – качества, за които мечтаят много жени. Явно кандидатките са много, но подходящата за този мъжкар още не се е появила!

9. Георги Костадинов

Доста неща се изговориха за този младеж, но освен като бивш стриптизьор и победител в телевизионното риалити “Сървайвър”,той е всеизвестен с похожденията си и непрестанния си апетит (и нужда) от женско внимание... Е, на някои може да им се стори презадоволен!

8. Веселин Янев-Веско

Той е собственик на култовия столичен клуб “Ескейп”, както и на множество други столични заведения.
Веско притежава отлични бизнес качества и в същото време е забавен, чаровен и внимателен. От него може да се очаква да бъде грижовен съпруг и баща, а какво повече може да иска една жена...

7. Емил Кошлуков

Освен отличен оратор и политик, той е забавна и разностранно развита личност, която може да омайва и респектира едновременно. Влизането му в благотворителния формат на “Биг Брадър” разтопи сърцата на не малко от почитателките му. Кога ли ще избере най-достойната – вероятно и той не знае!

6. Владимир Карамазов

Той е актьор от класа, играл в повече от 30 пиеси – сред които "Енигматични вариации" на Е. Е. Шмит и "Магбед" на Й. Йонеско. Той е също така един от „най-успелите“ от своето поколение. Известен е с имиджа си на лошо момче, но отдалеч се вижда, че е добра душа, може би за това е толкова чаровен и неустоим за множество дами!

5. Иван Бандаловски

Той е младата надежда на българския футбол, но сменя визията и... момичетата си по светкавичен начин. Лесно може да бъде видян в столичните клубове и дискотеки да купонясва до зори, а името му многократно е спрягано с това на Мис Вселена Гергана Кочанова... защо ли?

4. Ники Илиев

Ники започна кариерата си като модел и водещ на музикално предаване. Той е талантлив и продължава да радва с външността си... В момента се изявява като актьор в намушелия български сериал "Забранена любов"! Подвизава се и по кабинетите в Нов Български Университет, където разбива сърцата на колежките си!

3. Ники Михайлов

От футболния терен идва още един неустоим млад господин. Той е известен не толкова с постиженията си в футбола, колкото с красивите и сексапилни жени, с които е бил. Ники има изявен афинитет към нежния пол, а отскоро и към червеното ферари на милионерската щерка Александра Арабаджиева...

2. Жоро Танев

Той е може би най-успелият и популярен автомобилен състезател в нашата родина. Към това може да се прибави, че е красив и че обича екстремните усещания. Бързите скорости и бързите връзки са в кръвта му, включително с едни от най-красивите жени в България (като например Диляна Попова). Той си е такъв - голям купонджиия и веселяк, безспорен любимец на всички момичетата в София!

1. Благой Георгиев

Вече не можем да го определим нито като футболист, нито като модел. Той е избрал да бъде наистина много неща (от онези, изброени в уводната част). Симбиозата в неговия случай е безумно успешна. Красотата и чара на това момче са тема на разговор на над 40% от представителките на нежния пол в страната – той е и безспорният фаворит на всички!

За съжеление на всички дами....
Димитър Бербатов, който заслужава място в тази класация си има сериозна и много романтична връзка с мистериозна столичанка с красивото име Елена. Пожелаваме им да се обичат и тайничко, но благородно завиждаме на Ели за огромния и късмет!

Няма коментари: