вторник, 28 април 2009 г.

Целувката – едно (не)притяно изживяване


Целувката е един от най-еротичните актове между двама души. Разбира се има значение с кого и как я правиш, но в повечето случаи целувката може да спре дъха ти, насочвайки потока на мисълта, изцяло към репродуктивните ти органи. Без да има за цел да се репродуктираш.

Има обаче и случаи, в които целувката ще спре дъха ти, но с неприятното заключение, че просто не можеш да си поемеш дъх – или заради лош вкус, или заради маниера на целувката. Кой какъв му бил късмета.

Нека разгледаме типовете целувки, а след това си помисли дали с такова настървение ще се нахвърляш върху следващото гадже или предпазливо ще я огледаш отдалеч, преди да впуснеш езика си на изследователско пътешествие в устната й кухина.

Целувка: „Влизането забранено“
Има момичета, които не пускат през портите на устата си кого да е и чиято защита е непробиваема дори със стоманен накрайник на езика. Тя здраво ще стиска зъбите си и евентуално ще допусне игра с устните. Колко може да те възбуди това обаче, само ти си знаеш. За всеки случай, провери дали проблема не е в теб и дъха ти няма осмъртяващ ефект, който да е причината тя да не желае да те целуне.

Целувка: „Лош дъх“
Има момичета, които противно на очакванията и засукания си външен вид, са притежателки на дъх страстоубиец, който ще те изпрати по-скоро в изтрезвителното, отколкото между завивките с нея. Ако си търпелив и обмените достатъчно слюнна течност, в един момент ще свикнеш с аромата, но не ти го препоръчваме. Просто избягвай дьлбоките целувки или дискретно й намекни, че може да има болен зъб и е хубаво да посети зъболекарския кабинет.

Целувка: „Ще те изям!“
Господ да ти е на помощ, ако попаднеш на момиче, което се целува така. Под „така“ визираме : отваря устата си и с низ от всмукателни движения прониква все по-дълбоко и дълбоко в гърлото ти, напълно отнемайки девтсвеността на устната ти кухина и причинявайки ти всичко друго, но не и удоволствие. Ако успееш да се измъкнеш от захвата на езика, устните и слюнчените й мускули, бягай.

Целувка: „Неточен мерник!“
При тези целувки езикът на партньорката ти е в ролята на най-неточният мерник и на всеки две влизания в устата ти, компенсира с три-четири мощни облизвания на всичко, което е раположено около нея – в периметър от брадичката до скулите през ушите. Е ако, ти е кеф да си омазан в слюнка, тогава нямаш проблем и тя е идеалната за теб.

Целувка „Искам да те вкарам в леглото си!“
Малцина са жените надарени със пособността да те изстрелят в Космоса само с целувка, но ги има. Те знаят как умело да съчетаят страстните целувки с игра с езика, което бързо ще те подготви за второ десйтвие. Не й позовлявай обаче да те целува така на обществени места, за да не изпаднеш в сконфузна ситуация, когато малкият запулсира чувствително.

Целувка „Да си поиграем“
Тези целувки със сигурност са също много еротични и могат да те доведат почти до пълен екстаз. По време на такива целувки тя разчита на закачливото прокарване на езика по устните, нежни захапвания, и едва доловими докосвания. Те стават обаче само, за да разпалят инетереса. Ако това продължи с часове, рискува по-скоро да бъде отегчително, отколкото възбуждащо.

Каквато и е да е партньорката ти в целувките, все пак не пропускай да се поцелуваш. Целувката е най-доброто средство да спреш цигарите, да намалиш теглото си и да редуцираш всякакви празни приказки. И в трите случая се иска само да напълниш устата си с нейния език, вместо с някое от гореизброените

Няма коментари: