вторник, 14 април 2009 г.

От кои мъже да бягаме ?


Да ви е честита първа пролет, момичета, и особено на онези от вас, които засега са волни и свободни като птички и им предстои горещ ловен сезон.

Птички посред зима ще кажете вие, но нали знаете, че до месец природната картина ще е съвсем друга.

Стига само да не я заоблачи някой господинчо, който вместо голям сладур, се окаже непоносим досадник.

Събрахме Тялото на импровизирано съвещание и откроихме 5 основни типа мъже, от които и ние, и вие трябва да се пазим като дявол от тамян.

И за да не си разваляте хубавите преживявания през пролетта и лятото, а и след това, хвърлете по един поглед на изброените типажи по-долу. Ако случайно попаднете на някой от тях – беж да ви няма.

Вечно недоволният

Нищо и никой на този свят не може да е достатъчно добър и достоен за негова милост.

Дори в началото за миг да е припознал във вас Съвършената, много скоро ще започнете да се превръщате в твърде разсеяна, твърде шумна, твърде влюбена...

Трябва да се пазите от такива мъже, защото рано или късно неговото недоволство ще се изроди в подигравка, а вашата търпимост - в тотално сринато самочувствие.

Нараненият

Или по-скоро този, който не иска да „оздравее“. Още на първата среща ще разберете, че много трудно преживява раздялата си с бившата, а след третата, че (и сега, класика в жанра): „Не мога толкова лесно да се доверя на друга“.

Ама разбира се, как въобще сте си помисляли, че вие можете да промените нещо в живота му. Оставете детето да се съвзема на спокойствие.

Анализиращият

Той се мисли за Фройд и анализира всяко ваше действие – от плодовете, които си купувате, до времето, което прекарвате под душа.

Той ще стои пред вас с ехидна усмивка, убеден, че „класифицирайки“ ви по този начин ще успее да ви вкара в клопката на собствените си извратени теории.

Дръжте си багажа опакован и бягайте бързо, ако усетите, че бие натам.

Параноикът

Ревността сериозно се е пропила в главата на този мъж и не му дава и минута покой.

Той непрекъснато ще се съмнява във вас, ще подозира, че му изневерявате, ще намрази всичко, което ви прави красива и задължително ще ви обвини, че дори с походката си флиртувате с мъжете наоколо.

Той няма да се успокои, докато не остане единствения индивид от мъжки пол на тази земя, пък и тогава не е съвсем сигурно.

Маниак на тема спорт

Повечето спортни гаджета са истински съкровища – обичат честната игра, най-често са с прекрасни тела и много живи като натури и в крайна сметка винаги ще са до вас, когато имате нужда.

Но говорим ли за истински спортен маниак, имаме предвид мъж, който някой ден просто ще изключи, че някога сте се запознавали. И не, причината няма да е друга жена, а мачът между Челси и Барселона, например.

Няма да ви е трудно да го разпознаете – изгледайте заедно спортните новини по телевизията. Въобще чуваше ли ви когато му говорихте?

Няма коментари: