понеделник, 27 април 2009 г.

Връзки започнали в Интернет




Запознанствата по Интернет са вече разпространена практика за срещане на подходящо момиче. В Интернет има десетки сайтове за запознанства, всеки от които с различна с цел – за приятелство, за връзка, за секс, за брак.

Ако си падаш по запознанствата в Интернет и дори искаш да си намериш гадже в сайт за запознанства, ти предлагаме няколко плюсове и минуси на това да започнеш връзка в Интернет.

Плюсове:

* Много по-добре опознаваш едно момиче като си общуваш с нея по Интернет, преди да се срещнете. Това е по-сигурен начин да прецениш дали ти харесва от това да се запознаете в клуб например.


* Пестиш време. Може да се запознаеш с нея, да видиш нейни снимки и чак след това да прецениш дали би си паднал по нея и има ли смисъл да се виждате.


* Може да общуваш с няколко мадами едновременно и да излезеш с всяка една от тях, без това да се тълкува като изневяра.


* Може да го правиш просто забавление, без да влагаш сериозни чувства и без да правиш планове.


* Общуването в Интернет ти дава предимство да прикриеш недостатъците си и да се представиш в по-добра светлина.


* Да общуваш няколко седмици по Интернет с някоя мадама е много по-неангажиращо от това да излезеш няколко пъти с нея. Това ти дава време да решиш какво искаш да имаш с нея, без да бъдеш притиснат.


* Ако е по-разкрепостена може да стигнете по-далеч. Например секс по Интернет.



Минуси

* Никога не може да си сигурен дали момичето е искрено. Не се знае нито дали изглежда по този начин, нито дали само тя ти пише. Изключение прави видео чата.


* Може да си изгубиш месеци наред в общуване с нея и накрая тя да откаже да се видите, без да знаеш причината.


* Мацката може да си има гадже и ти да си нещо като забавление. Жените обожават флирта като заместител на изневярата.


* Може да отиде в другата крайност – да се окаже влюбена в теб и да мисли, че ти си мъжът на живота й, дори без да сте се видели.


* След като си се убедил, че тя е перфектна, срещата с момичето може да се окаже разочароваща. На живо детайли като гласът й, стилът й на обличане, маниерите й, може да се окажат отблъскващи и дори противни.

1 коментар:

Анонимен каза...

Ami kakvo da vi kaja, zapoznah se s edno momi4e prez april i to v Elmaz.
Kakto i da e, noemvri bqhme jeneni a sega pak e april si 4akame detence. Obi4am si suprugata i mislq 4e nqma zna4enie kade sme se zapoznali, a puk i vsi4ko si be6e po reda. Makar predi nqkolko godini da misleh 4e v tezi sites se tursqt samo vremenni udovolstvia.