събота, 25 април 2009 г.

Объркан ли си ? Тя за теб ли е ?


Случва се на всеки да се обърка. За всичко, включително и за гаджето си.

Не гледай леко иронично, като нищо ще се окаже, че и ти си сред обърканите, но както казахме вече, спокойно, случва се на всеки.

Важното е да се усетиш навреме. Преди да носиш отговорност за две деца, да изплащаш ипотека и да се чудиш къде да сложиш майка й да спи, така че да не ти надува главата с безкрайните си истории.

Имай предвид, че колкото по-рано се усетиш, че си сбъркал в преценката си или пък тя е била много добра актриса и е успяла да те заблуди докато те влюби в себе си, толкова по-малко ще те яд, че си си „пропилял времето“.

Спираме с дългите изречения, ще разбереш дали тя е за теб или не.

Бъди честен и взимай мерки.

Но внимателно и с такт, разбира се, не искамe да говорят после за теб като за „оня простак“.
Не мислиш за нея

Ако не ти е в главата през цялото време или поне от време на време, явно няма с какво да задържи вниманието ти.

Още по-лошо е, ако ти е пред очите, а ти си мислиш за новите готини очила на колежката от съседния офис.

Съвсем лошо е, ако продължаваш да си мислиш за очилата на колежката, докато правиш любов с твойта си мацка.
Не можеш да я събереш с приятелите ти

Сега, наясно сме, че не всяка жена може да издържи чисто мъжка компания. Но ако се хванеш, че не я взимаш дори когато останалите са с приятелките си, значи нещо куца.

А и ако тя те заставя да избираш между нея и твоите приятели вместо да ти казва „Няма ли да излезем скоро с тях“, хич не сте един за друг.

Човек не може да дели живота си на две, три или пет части. Дори и сега да успяваш да балансираш някак си, така ли ще я караш и занапред или мислиш, че можеш да празнуваш рождения си ден всеки път насаме с нея и после да избухнеш с момчетата някъде, без нея?
Скован си

Ако повече от един път хората около теб ти кажат, че нещо ти става като си с нея и хич не могат да те познаят, значи трябва да се замислиш.

Хванеш ли се, че си слагаш ограничения сам, ама грандиозни ограничения, само и само „да е мир“ и да нямаш проблеми, девойчето до теб просто не те харесва такъв какъвто си.

Ако и на всичкото отгоре тя успява да ти съсипе една от малкото вечери, в които си решил да се забавляваш и безславно се прибереш малко преди 12, само и само тя да спре да ти се цупи, закъсал си го.

Очевидно ти е наложила някакви нейни си стандарти за поведение и няма никакво намерение да те приеме в цялата ти реална прелест.

А това е гадно, защото трябва да играеш роли цял живот. Цял живот...
Изневеряваш

Хайде, никой не е съвършен и всички сме залитали.

Но ако излизането с други жени е единственият ти начин да се усмихнеш, защото "онази у вас" просто ти скъсва нервите, ако искаш да си вземеш ваканция от собствения си живот и да се порадваш на свободата, нещата не са наред.

Една връзка не трябва да те ограничава, затваря, изнервя, изморява и да ти доскучава толкова, че да проспиваш мачовете от Европейското или каквото там обичаш да гледаш.

Връзката трябва да те кара да се чувстваш всесилен, щастлив и доволен. Иначе е само загуба на време.

Няма коментари: