петък, 17 април 2009 г.

Италия е разтресена от любовни драми








Освен от силно земетресение, Италия вече месеци се тресе от любовен триъгълник; по-скоро четириъгълник, а може би петоъгълник - направо да се объркаш кой с кого, как и кога.Ние ще се опитаме да разплетем това, но без помощта на личната гадателка на Берлускони Теодора, да разплете тази история.
Имало едно време .....

През 2001 година Нина Морич, най-красивата хърватка, участвала в клиповете на Рики Мартин, се влюбва безумно, разбира се в неподходящия- Фабрицио Корона, фотограф обвинен в изнудване и прекарал известно време в затвора. Любовта е гореща, точно като Нина. Скандали, раздели, накрая развод през 2007 година и отново заедно...Тази любов си има плод на име Карлос, детето на Нина Мориц и Фабрицио Корона.

Белен Родригес е красива, млада, аржентинка, с гореща кръв, известен модел в Италия и гадже на не по-малко красивия национал и играч на Милан Марко Бориело. Тук е момента обаче да споменем вече бивше гадже. След участието си в риалити предаването” Isola dei Famosi’’ и леката авантюра на Белен не с кого да е, а с Росано Рубикунди, съпруг номер 4 на Ивана Тръмп, Родригез и Бориело сложиха край на 4 годишната си връзка.

Докато играча видимо се опитваше чрез футбола да забрави красавицата, то тя не си губеше времето. Папараци я заснеха как се промъква в апартамента на лошото момче Фабрицио Корона. До тук нищо лошо в тази история, но след опита за самоубийство с приспивателни на Нина Морич драмата е като в латино сериал. След риалити програмата Ивана Тръм би дузпата на поредния мъж в живота си Рубикунди, съпруг номер 4.

Единствен излязал чист от тази любовна история се оказва Марко Бориело, един от най-красивите футболисти в националния отбор на Италия. Или поне добре се прикрива, тъй като италианските медии го свързват с Мелиса Сата, бившата на футболиста Виери. Явно с идването на пролетта любовта е завладяла Апенините.

Няма коментари: