вторник, 28 април 2009 г.

Женско парти ли ?


Женското парти е нож с две остриета. Когато сьществува вероятността да се намърдаме в такова женско парти, то бихме си умрели от кеф. Когато обаче приятелката ти с разнежен гласец ти измърка, че с момичетата си организират женско парти, картинката вече не изглежда така розова.

Точно, защото тогава ще има някои други, които с кеф ще се намърдат в тяхното въпросно невинно женско парти. Сещаш се.

Отначало подразнено приемаш идеята, че ти не си поканен, но приятелката ти бързо опровергава всякяква нечестиви съмнения, които се зараждат в главата ти, само като те погледне с ангелския си поглед. Ето че безрезервното доверие вече е насадено там, а тя отива на нейното женско парти, което колко ще е женско един Господ знае.

Ясно е, че партито започва само по женски. Това е сигурно! От скромна бройка до цяла тълпа жени се запътват към някой порочен клуб, доволно подпийнали и освежени от количеството погълнат алкохол, от клюките за кой, коя, с кого, къде и вълнението от това, че са без гаджетата си. Тоест, без нас.

Там, ако са с предварителна резервация, се настаняват на маса сами, но, ако нямат, често се намират някои приятни младежи, които да ги приютят на тяхната маса. Съвсем доброволно. Един вид жест. Но този жест, с напредването на вечерта и респективно с увеличаването на приетото количество алкохол, започва да губи привидно доброжелателния си ореол.

Младежите, чиято първоначална умисъл съвсем не е била невинна към женската компания, сега вече се изостря в съвсем целенасочено и нападателно сваляне.

Женското парти е в разгара си...

От тук нататък оставяме на въображението ти и на това колко доверие имаш на момичето си да предположиш как би протекло женското парти до края на вечерта. Или до другата сутрин.

А на другата сутрин разбира се всичко е забравено – и от нея, и от теб. Ако все пак решиш да я подпиташ как са изкарали, то бъди нащрек за евентуалния отговор, който ще получиш.

Ако тя ти каже „Ами, горе-долу, ОК“, това значи, бяхме само жени, забавлявахме се, потанцувахме и се прибрахме“

Ако отговори: „Ами, беше много забавно“ със загадъчна усмивка, тогава със сигурност се е намесила някоя мъжка компания, по един или друг начин. Както казахме, изходът от женското парти в този случай зависи от момичето ти и колко доверие й имаш.

За всеки случай, ние те съветваме да си винаги нащрек, защото в крайна сметка се оказва, че въпросните женски партита не се различават и грам от нашите мъжки партита. Оттам нататък всичко е въпрос на доверие.

Няма коментари: