понеделник, 13 април 2009 г.

Не получаваш достатъчно от него?


Ти всеки ден правиш сладки неща за него, а не получаваш същото в отговор? Нищо ново под слънцето. Новото е, че може да промениш ситуацията!

Дай му Тайния код
Цветя, вечери на свещи, подаръци - тази форма на глезене на мъжете им е позната. Тя обаче важи главно за фазата на флирта. Когато вече имате сериозна връзка, мъжете просто не знаят от какво имаш нужда. И ти трябва директно да си го кажеш - от гушкане преди сън до помощ с ремонта, пазаруването или работен проект, да кажем.

Осигури си чуваемост
Често мъжете кимат сговорчиво "Да, съкровище!", докато пропускат думите ти покрай ушите си. Всъщност вината за това е колкото тяхна, толкова и наша. Понеже непрекъснато ги заливаме с думи, те са се научили автоматично да изключват отвреме-навреме. Така че направи нещо сладко, с което да привлечеш вниманието на твоя човек, преди да го помолиш за нещо, което ти е важно.

Имала си кофти ден?
Обикновено по навик си го изкарваш на половинката си. Естествено, това не е правилно. Вместо да му се развикаш, че не си прави труда да разбере какво ти е и не го е грижа за теб, си признай, че си яхнала метлата и в момента е най-добре да не те закача. Или да те заведе на едно кино, докато се разсеят градоносните облаци. Така ще спестиш излизни нерви и емоции и на двамата.

"Родителите му се държат грубо с мен."
Ако смяташ, че просто са загрижени за него и са на мнение, че ти не си достатъчно добър избор, тогава остави всичко в неговите ръце. Тоест, той трябва да им каже, че ти си жената, с която иска да бъде, независимо дали им харесва или не. А докато се нагаждат към факта, му обясни кротко, че си на тръни в компанията им. Така че имаш нужда от пълната му подкрепа, когато се виждате с тях.


Никой не обича да го посрещат с това.

Вземи-му-акъла съвет
Вечерен спа релакс
След тичането по задачи цял ден разпуснете заедно, като се усамотите във ваната. Замени лампите със свещи, отвори бутилка вино и нарежи за мезе сирена. После викни твоя човек да заповяда на спа вечеря.

Опознай го по-добре, като отвориш темата "Любимото ти място за почивка".

1 коментар:

Анонимен каза...

cosmopolitan.bg