сряда, 29 април 2009 г.

Как да привлечем вниманието на момиче?



Едно от най-основните неща, когато си харесаме някое момиче, е как точно да привлечем вниманието й. Как да я накараме тя да ни забележи? С малко по-агресивен подход или с да бъдем по-дистанцирани и да се надяваме, че тя сама ще усети нашите желания към нея?

Отговорът: Нито по единия, нито по другия начин!

Всяка жена си има тактика, по която да бъде свалена .
Тази тактика зависи разбира се на първо място от самата жена и на второ от атмосферата, в която ще я сваляме. Тоест, ако искаме да привлечем вниманието на колежка от работата, тактиката ни трябва да е по-различна от тази, с която ще забиваме сервитьорка в любимото ни кафене.

И така да рзгледаме по отделно кои са най-често срещаните територии за флирт, където може да възникнат хормонални трепети от наша страна по посока някое момиче. И как точно, съобразявайки средата, да привлечем вниманието й?

Заведение

Ако тя работи в заведение като сервитьорка, барманка, танцьорка и др., тогава си в много облагодетелствана позиция. Няма да се чувстваш неловко да тръгнеш да я сваляш, защото далеч няма да си единствения. Знаеш, че тези момичета си имат много обожатели. Но пък ще е хубаво да измислиш малко по-различна тактика от всички останали, които обикновено започват с „Може ли да те почерпя?” ( а то е логично, че ще може, щом работи в заведение и е в нейн интерес да направи по-голям оборот) и приключват с „Може ли телефонния ти номер, да ти звънна за кафенце ... ” ( в повечето случаи тук отговорът е уклончив, ясно клонящ към „Не!”).

Ти трябва да си различен. Посещавай мястото често и не избързвай с телефонния номер. Предложи да я почерпиш – един, два пъти. Направи й няколко комплимента. Продължавай да ходиш там. Някой път се появи с момиче и флиртувай с него. Така ще я подразниш. След това остани до по –късно, седни на нейна маса ( ако е сервитьорка) или на бара (ако е барманка) и, когато се поосвободи, започнете непринуден разговор. Старай се да бъдеш внимателен, да я сизлушваш и да я забавляваш. Сега спокойно може да поискаш телефонния й номер. Ако отговорът й ти се стори уклончив, то със сигурност вече ще клони към „Да!”

Ако виждаш момиче за първи път в заведение, но изпитваш непреодолимото желание да я свалиш ( или да преспиш с нея) и, което е дошло да се забавлява също като теб, тактиката следва да бъде малко по-различна.

И така, очите ти се спират върху нея, но тя не ти обръща внимание. Снабди се с необходимото самочувствие и действай. Отиди на масата й. Тук имаш две възможности – да попиташ нея с какво да я почерпиш или да отидеш при някоя от компанията й и да попиташ какво пие приятелката им. Така изненадата ще е пълна, когато след това й поднесеш от нейното питие, а и веднага ще си спечелиш плюсче от страна на приятелките й. След това тя ще е предразположена за разговор с теб. Започни го по отдалеч, не подобно на интервю – как си, от къде си, какво учиш и т.н. Това са клишета и то доста демоде. Опитай със свеж лаф или просто заговори за самата вечер, как си изкарват и дали се забавляват с приятел/к/ите й. Оттам разговорът постепенно ще се ориентира към правилната посока.

Не е необходимо да й се лепнеш и да не я пускаш до края на вечерта. Отдели се, забавлявайте се, от време на време разменяйте по някоя дума. Едва преди да си тръгнеш я попитай за номера. Тя ще е чакала този въпрос дълго време.

Успееш ли да я изведеш на първа среща, половината битка вече е спечелена.

Очаквайте следващата седмица Как да привлечем вниманието на момиче – II част, когато ще говорим как да впечатлим момиче в делова, официална, университетска среда. Без алкохол ...

Няма коментари: