петък, 10 април 2009 г.

Бални рокли-красиви мечти




Бални рокли – символи на бъдещето. Бални рокли – красиви мечти. Бални рокли – приливи на женственост...

Попитахме три от грациите на българската мода за тенденциите при балните рокли през 2008-а. Ето какво споделиха:


Една от най-важните покупки в живота на всяка дама е балната рокля. Това е страхотен момент за всяко момиче, преход към женствеността, начин да повярва в себе си и да пресъздаде своя блян не само за визия, а и за жизнерадостен и самоуверен лайфстайл.

Сезонът пролет-лято 2008 пресъздава усещане за красота, динамика и пролетно настроение. Най-добре е да се заложи на ефирен силует, изчистена линия, прецизност в изпълнението на кройката, съчетани със стилни акценти. Модна е класическата, добре подчертана миниатюрна талия.

Цветовете са ярки и наситени, характерни са контрастите. Особено често се забелязват нюанси на жълто, тюркоаз, фуксия и портокал. Злато, сребро, кристали и перли придават блясък и лукс на тоалета. Актуален е изборът на коприна като една от “вечните” материи, съчетаващи аристократизъм и лекота. Дантели и щампирани върху плюш цветя завършват модните акценти за сезона.

Аксесоарите са задължителни – всеки тоалет се подчертава от ефектни бижута – обеци, гривни, гердани от перли и кристал, огромни цветя в косите, екстравагантни допълнения като чорапи от мрежа, дантела или със сатенета лентичка, ръкавици и чанти тип портмоне в цвета на роклята. На пиедестал са и обувките. Те са акцент, който подчертава или контрастира с линията на модела.

Забелязват се, защото носят усещане за висока класа - лак или мат, с платформа и актуалната за сезона заобленост. Цените на балните рокли на „Astella Atelier“ варират от 900 до 1700 лв.



Дали ще излъчвате изящна невинност, ефирна елегантност, кралски шик или изискана дама – с индивидуален и цялостен дизайн ще станете безусловната кралица на балната нощ. Високата класа на всички тоалети на „Невена“ запазва традиционните си елементи като фантастични материи и безупречна кройка, в която всяка фигура изглежда блестящо.

Но особено за младите дами фокусът е върху пресечната точка между конкретното излъчване и тяло и новостите от световните подиуми.

Професионалният съвет е от изключително значение за имиджа на истинска звезда. След специална уговорка срещата с Невена е лична и присъства на всяка проба.

Вашият тоалет ще бъде гарантирано единствен, цялостната ви визия ще бъде внимателно оформена и завършена с помощта на най-добрите гримьори и фризьори. Цените също се определят индивидуално.


Най-новата колекция на модна къща „Романтика“ - Allegra 2008/2009 е изпълнена с живот, настроение и безкрайно удоволствие. Олицетворява равновесието между красотата и комфорта, елегантността и сексапила. Вдъхновена от магията на нежните материи, съчетани с фини дантели, ръчно обшити с кристали Swarovski. На показ е индивидуалното излъчване.

Роклите от официалната линия са изключително подходящи за абитуриентки. Те са феерични - от естествени скъпи коприни, обшити целите в камъни. В преливащи нюанси от светлорозово към червено, от светлосиво към черно, в лила, зелено, страстно червено – rose-amour и цвят espresso, те носят очарователна ведрост и настроение.

Моделите са в разнообразни дължини – от класическата дълга рокля, която изкарва на показ женствеността до ултра къси и съблазнително красиви предложения. Талията им варира около кръста – в актуалната повдигната ретро-височина, класическа или ниска.

Акцентирам на дълбоко изрязаното деколте, както и на голите гърбове. Романтични нотки внасят феерични панделки с брошки и катарами, изработени от кристали Swarovski. Цените са в диапазон 420-680-920-1200-2100 лв.

Балните рокли никога „не са сами“!

Няма коментари: