неделя, 7 юни 2009 г.

Размерът има ли значение ?


Вечен е въпросът около големината на мъжкия полов орган. Много често се дебатира важен ли е размерът или не. Има защитници и на двете твърдения. Биологически обаче е доказано, че женската вагина достига до 15 сантиметра дълбочина при максимална възбуда, което всъщност обезсмисля по-дългия член, тъй като всички сетивни клетки се намират в нея. Въпреки, че според тази теория 15/16 сантиметра са напълно достатъчни (толкова е средният размер на мъжкия пенис), винаги се е смятало за дарба и белег на мъжественост, това някой да има огромен любовен орган.

В този ред на мисли нека ви запознаем с най-“големия” мъж в света - Джона Фалкон. 39-годишният нюйоркчанин е горд собственик на 34-сантиметров пенис. Огромната му “дарба” е била разкрита от английския Канал 4 през 2006-а година. Свръхголемият пенис е донесъл много успехи на Джона.

Той е американски актьор, както и водещ на ток-шоута. Определя себе си като бисексуален. Въпреки успешната му кариера в шоу бизнеса, огромното либидо на мъжа му е донесло и много несполуки. Най-голямата от тях е, както споделя Джона, неспособността да намери сериозна приятелка, тъй като членът му идва в повече на всички дами. Също така споделя, че е много трудно да държи половия си орган в еректирало състояние, а когато успява, половият акт е почти невъзможен поради отгормния му размер.

В крайна сметка дарба ли е големият член или не? Отговора на този въпрос ще оставя на вас.

1 коментар:

gnorimies каза...

Размерът винаги е от значение, и това няма как да се промени.