понеделник, 8 юни 2009 г.

ДПС започва да прехвърля гласове към НДСВ

Натъкнахме се на много грозни факти, че ДПС започва да прехвърля гласове към НДСВ. Това каза на пресконференция лидерът на СДС Мартин Димитров, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Брифингът е първи след европейските избори вчера. „Това повлия на изборния резултат и показа, че те пред нищо няма да се спрат”, допълни Димитров.
Синята коалиция кани ГЕРБ за определяне на общи мажоритарни депутати, каза още Димитров. „Ако искат да управляват България, трябва да подадат ръка, иначе ще останат в опозиция. Това е най-важният въпрос и няма смисъл да бъде отлаган”, посочи още той.

1 коментар:

Lizi каза...

Ще е голяма грешка ако смятаме РЗС и Лидер за десни и евентуални партньори на Герб и Синята коалиция!!! И двете се поддържат от ДОГАН!!! Троянски коне!!!
РЗС Краде и ще краде още гласове от опозизионно настроените хора!!! Факти много...знаят се...
Ето един факт ,който малко се знае:
В на 05.06.2009г. Яне беше в НАП, но не да даде сигнал ,а ... да моли?!?!
Парламентарната комисия за борба с корупцията е изпратила на НАП сигнал с много сериозни данни срещу ръководни лица от РЗС - Абаджиев и други.Става въпрос за огромни имоти и други едри далавери. А молбата му е била данъчните да забавят проверките след изборите, за да излъже още веднъж народа!
Няма как борците срещу корупцията, да се окажат трайно корумпирани и купени...
И управляващите няма да ни кажат истината преди изборите...