четвъртък, 25 юни 2009 г.

За какво фантазират жените ?


Не ти ли се е искало понякога да надникнеш в женската глава и да разбереш какво си мислят жените, за кого си мислят и дали фантазират?

И ако фантазират, дали го правят като мъжете или по-скоро романтично се отнасят в скучни неразбираеми за вас фантазии? Е, ще ви улесня! Да, фантазираме и дори често фантазиите ни да са привидно скучни и романтични, те често надминават дори вашите!

В женската глава има мисли за какво ли не. Усещала съм се едновременно да мисля за работа, за това какво да облека, за това, че трябва да върна 2 лева на приятелката ми, които съм й заела предния ден, за някой изпит, за това как да се напия, и как да се изчукам след това. А също и с кого. Дори само изброявайки ги, се обърквам, но странно как в главата ми всичко си е подредено. Те или дефилира бавно и достолепно като на модно ревю, ако фантазиите са приятни, или се стрелкат периодично, като дразнеща аларма за събуждане, за да ми напомня нещо, което не трябва да забравям.

Да, в женската глава има много неща. И паралелно с многото мисли, ни остава време да си фантазираме. И като една веща фантазьорка, ще класифицирам женските фантазии в няколко категории, за да не се чудиш повече къде ли се е отнесла някоя мацка и да опитваш да прочетеш в безизразния й поглед за прането ли мисли или бленува за палава нощ.

1.Фантазии за бъдещето
Всеки човек обича да си фантазира за бъдещето. Кога и какво ще направи един ден, след седмица, след месец, след години или съвсем генерално как вижда живота си един ден. Чувството е приятно и разтоварващо. Ако не си го пробвал, нищо не ти пречи да пробваш. Обикновено си мислим за такива неща в някой протяжен, мързелив следобед, след секс, няколко блудкави филма и с цигара в ръка или малко преди заспиване.

2.Фантазии за мъж
Когато една жена е влюбена, тя обожава да си фантазира за този, по който си е паднала. В този случай пак няма нищо интересно, в главата й се пресъздават ситуации, случки, които е имала с него, разговори и естествено вероятни постановки как може да се получи нещо между тях. В тези моменти тя изглежда изключително отвеяна, полуусмихната, има странен блясък в погледа и обича да се търка, гуши и скимти. Да, точно така! Ако е легнала, ще се превива в него като малко коте и нежно ще проскимтява от кеф, заради мислите в главата й. Тези фантазии може да я обземат по всяко време и на всяко място. В автобуса, на работа, вкъщи – единственото условие е да не е сред компания, за да може изцяло да се отдаде на душевната наслада от тези фантазии.

3.Ситуационни фантазии
Тези фантазии са предизвикани от спонтанна визуализация на нещо, казано от теб. Примерно, ако й кажеш, че някога си правил тройка – тя ще си те представи с две жени, повалили те на леглото да те даряват с наслада. Поне аз това бих си представила. Ако й кажеш, че обичаш да се разхождаш гол, докато си сам, в съзнанието й ти вече си гол. Независимо дали й харесваш или не, визуализациите – плод на инстинсктивните асоциации, са неизбежни. Така че, ако искаш тя да си мисли за теб, не й пести пикантните истории около себе си.


4.Фантазии за секс
Всяка жена си мисли за секс. Някои по-често, други по-рядко. Обикновено зависи главно от фактора стрес. Ако е много ангажирана с други неща, мислълта за секс само нервно ще прехвърчава през главата й, неизменно даваща отражение в слабините й. Сещаш се колко е дразнещо чувството. Ако обаче, няма либидозатормозващи фактори, тогава понякога самите жени не знаят на какво е способно въображението им. Когато мисълта за секс обземе съзнанието ни, а сексът винаги е много детайлно представен, погледът на жената моментално става съблазняващ, дишането се учестява, а леката усмивка издава много мръсни мисли да рисуват още по-мръсни картини в съзнанието й.

5.Фантазии по време на секс
Не че искам да те разочаровам, но жените често си фантазират по време на секс. И ти рядко присъстваш във фантазиите им. За да стимулират центъра на удоволствието, което при жената е главно разположено в мозъка, тя започва да си представя сцени и да си фантазира неща, които гарантирано я възбуждат. Това може да са конкретни сцени от порно филм, някой друг мъж, с когото така и не е имала сексуален контакт или пък е имала и още го помни, или всякякви всевъзможни превъплащения на нейни еротични фантазии.

1 коментар:

Мирослав каза...

Браво добре казано. Защо ли всички жени не са като тебе да споделят това което им е в главицата. Така на нас мъжете би ни било доста по лесно. Е ясно то и жените чакат мъжете да си признаят за чувствата си. Обаче в повечето случаи излиза така че женската гордост натделява макар и да и се иска това и онова тя започва да отирича че иска да бъде с някой. Абе незнам ... жени... можеш ли да ги разбереш. Браво за поста ако си навита направо да те вземам за една жена :). Ако и ти споделяш това мнение с мен пиши на miro99999@abv.bg