неделя, 14 юни 2009 г.

Принципи за първа среща


Искате ли да направите добро впечатление на момичето, с което излизате на първа среща?

Tогава прочетете следните няколко реда много внимателно!
Важно е да знаете, че щом все пак мацката се е навила да излезе с вас, е постигнат значителен успех. Но това със сигурност не означава, че победоносно може да си отдъхнете. Напротив! Истинското изпитание едва сега започва.



Първите впечатления са най-градивни в преценката на една жена. Ето защо, не разчитайте единствено на мачовската си чаровност, а се постарайте да покажете една друга страна. А именно емоционалната. Разбира се, нямам предвид да се преструвате на такъв, какъвто не сте, а просто да й покажете, че тя наистина ви харесва.


За тези, които все още не схващат какво се опитвам да кажа, конкретно ще изброя какво НЕ трябва да правите на първа среща и как МОЖЕ да изкачите още едно стъпало към сърцето/ леглото й.


· Никога не избирайте място за срещата, където на вас ще ви е по-удобно. Разбира се, тя ще дойде, но вече ще е драснала първия минус.

Image Срещнете се там, където на нея ще й е удобно. Оптималният вариант е да я вземете от тях. Ако се абстрахираме от старомодното звучене на тази традиция, тя все още е печеливш коз, що се отнася до добро впечатление. Може да сме и още по-големи максималисти, като ви предложа да и носите цвете, но в днешно време много момичета биха изтълкували това като леко прекалено.


· По време на срещата никога не говорете през цялото време за себе си.

Провокирайте я да говори и тя. И, когато говори, СЛУШАЙТЕ! Много мъже имат проблеми с воденето на диалог. Дали от притеснение или от чиста проба незаинтересованост, е без значение. Винаги е черна точка в тефтера. Опитайте се да я разбирате, дори да ви е непонятно за какво става въпрос. Давайте съвети, задавайте въпроси. Жените обичат да говорят!


· Платете сметката!

Филми от сорта „Аз си плащам моето, ти твоето“ няма! Не и на първа среща! Разбира се една истински еманципирана жена винаги ще настоява да си плати, но подсъзнателно тя очаква от вас вие да го сторите.


· Не избързвайте да й налитате!

Колкото и да ви се ще да я целунете, понякога е по-добре да изчакате. Akо сте много настоятелен, рискувате да я стреснете, защото това, че мацката е излязла с вас, не е гаранция на сто процента, че иска нещо да се получи. Твърде е вероятно още да се колебае.

Image Естествено, ако усетите искрите да прехвърчат, тогава може да си позволите да я целунете, но чак като я изпращате. Хубаво е и преди това да сте опитали да я докоснете неволно, да я прегърнете, хванете за ръка и т.н. Ако тя още тогава се дръпне, не стигайте до целувка.
Не е препоръчително и да правите намеци за секс. Малко жени пускат на първа среща.


· Изпратете я!

Задължително накрая я изпращате. Ако не до тях, то докъдето отива. Или поне до превозното средство, с което възнамерява да се придвижи.


Ако спазвате тези пет простички неща, половината от работата е опечена. А съумеете ли да се придържате към тях и след първата среща, направо ще подпалите сърцето й.


Следвайки тези прости стъпки, драстично може да редуцирате появата на синдрома "Балкански мъж" в поведението си. Това са пет елементарни неща, които далеч не те превръщат в джентълмен, а са просто типични черти от характера на онзи тип мъже, уважаващи себе си и жената, с която излизат.

Няма коментари: