неделя, 21 юни 2009 г.

Подарете си поне един ден в месеца само за Вас двамата


Нека това да е сряда. Защото през останалите дни на седмицата враговете на романтиката и любовното уединение -рутината, стресът и проблемите - ще ви попречат да се отдадете качествено един на друг.




24 часа в денонощието концентрирана само върху любовта - съзнавате ли колко трудно се постига това? Но затова пък колко пълноценно усещане е! И да забравим за телефони, телевизор и децата (нека ги оставим за малко на родителите си), моля!


Денят започва с чаша кафе.
Днес ви предстои от Пепеляшка да се преобразите в секси-красавица. За целта трябва да си подготвите всички подробности от предната вечер: от дрехите до продуктите за специалната „еротична" закуска, която ще поднесете на любимия мъж в леглото. Той, разбира се, все още не се е събудил.
Имате на разположение 10-15 мин, за да вземете един душ набързо и да намажете цялото си тяло с хидратантен крем. Нека още като отвори очи, да ви види съблазнителна, развяваща се в сатенен секси халат и оставяща след себе си уханни облаци от крем с хубав аромат. Допълнен от този на димящо кафе...

Музика и аромат.
За музикален фон - за предпочитане е компактдискът или касетата, която той обожава.
Днес го примамете да се изкъпете заедно, което означава, хм, и други допълнителни радости. Поделете душ-гела и... голите си тела.
За обяд му предложете възбуждащ парфюм, привлекателен вид, нежна кожа, ласка на подходящо място и приятния вкус на устните ви.

На обед забравете за тенджерите и мазните манджи.
Лека салата, екзотични сандвичи, аперитив, който той толкова обича да пие в бара с приятели... Е, днес му се предоставя възможност да го изпие с вас. Насаме. Целта е не да преядете, а да хапнете нещо различно, което се приготвя набързо.
Строго забранено гледането на телевизия! Пречи на храносмилането и на пълноценния любовен живот. И секс на пълен стомах не се прави. Можете да разговаряте, да се смеете, да слушате музика и да си хвърляте „специални" погледи...
Сега е моментът и него да го впрегнете в направата на лекия обяд. Така де, нали закуската я приготвихте сама. Само че без никакви опявания и упреци („Никога не се сещаш сам да ми помагаш в кухнята!") - намерете начин да превърнеш приготвянето на обяда в приятна игра за вас двамата.

Филм за двама.
Ако любовта на един мъж минава през стомаха, то любовта на една жена минава през ушите и очите.
За телевизора вече казахме, че през целия ден трябва да е изключен, но за видеото или DVD-то... Сега е моментът да изгледате заедно някой почти любовен филм. Казвам почти, защото ако е изцяло любовен, рискувате възлюбеният ви да заспи. Ето защо трябва да изберете някоя романтична история, примесена с малко екшън или трилър. Ако си падате по екзотичната еротика, вземи филм, подобен на „Първичен инстинкт".
Следобедното „кино" ще е чудесен повод да отпуснете двамата тяло до тяло, да споделите на ухо емоции и впечатления и въобще да поговорите за нещо, което не е свързано пряко с баналната действителност.

Следобеден сън или...
Всяка двойка си има свой код на общуване, още повече ако става дума за секс. Защото сексът е хубав само ако и двамата го желаят с еднаква сила. По принцип няма универсално правило за честотата на половите контакти между двама души, но щом живеете толкова отдавна в една къща, трябва да познавате предпочитанията си - сутрин или вечер, колко пъти, как точно...
Сега е моментът да го попитате (по вашия си начин) дали ще правите секс, или просто ще подремнете. И не се ръководете от мита, че мъжът винаги е готов. Дори и да каже „да" на секса, трябва да го пообработите предварително, да го настроите. Кокетирайте, възбуждайте, подстрекавайте и чак тогава се отпуснете сладострастно между завивките в очакване на хубавото. Ако решите просто да подремнете - лошо няма.
Нощта е пред вас...

Да си поиграем в кухнята.
Да, както го чувате, кухнята не е само територия на скучната домакиня, а може да се превърне и в място за забавление между двама души. Не си мислете веднага за еротичната сцена (върху масата) от филма „Пощальонът звъни винаги два пъти" или пък за онази пред хладилника от „Девет седмици и половина". Предлагаме ви нещо по-спокойно: предложете му да си приготвите нещо афродизиачно за вечеря (пастет, аспержи, стриди, домати и т. н.) на фон на романтична музика, бяла покривка, цветя и свещи на масата.
Разговорът на масата - възбуждащ (особено ако не сте правили секс следобед). Но внимавайте с алкохола - няколко чашки вино разпускат, но повече от няколко успиват.

Под светлината на свещите.
Вие издържахте един ден без телевизор, с изключени телефони и напълно изолирани от външния свят. Намирате се пред красиво подредена маса със специална вечеря. Навярно сега е моментът да поговорите за своята връзка и за чувствата на всеки един. Но в никакъв случай не повдигай въпрос за финансовите проблеми в семейството и за проблемите в работата. Трябва да говорите за себе си и за това какво усещате един към друг. Това може да бъде магическото начало за възстановяване на една полуразрушена връзка.
Но! Внимавайте как се изразявате. Темата „чувства" е много деликатна.
Може да се каже, че това е най-подходящото време за разменяне на „психологически" милувки. Погъделичкайте суетата на любимия мъж, наградете го със специално внимание, бръкнете в душата му и я извадете с малката си женствена ръчичка...
И да не пропуснете да му кажете, че днес сте била много щастлива. Спокойно можете да продължите да му го казвате и после - в леглото...

Няма коментари: