вторник, 16 юни 2009 г.

Няколко изтъркани трика да замаскираш изневярата


Изневярата е онзи забранен плод, от който рано или късно ни се дояжда. Законите на мъжката чест го повеляват. “Да пожелаеш жената на ближния си, е като да опиташ от ракията на съседа.” Стига “ближният” да не ти е зет, а жена му –твоя сестра, всичко е наред.

На всеки мъж в един момент му се приисква да изневери. Дали ще му се отвори парашутът е друг въпрос. За всеки случай трябва да си подготвен. Ако ти се отдаде възможност - да не я изпуснеш, и по-важното да не те хванат

Подготвили сме ти няколко изтъркани трика, посредством които да замаскираш изневярата и да не се усети твоето съкровище за евентуалното ти прегрешение.

1. Обясни й, че ще ходиш на мач с момчетата. Естествено я покани с вас и подробно й обясни кои ще бъдете – тоест 10-ина мъже и нито една жена. Логично е мацката да се почувства неудобно и да ти каже да отиваш сам.

2. Издебни я, когато се е нагласила да излиза по женски с приятелките си. За да разбереш за кога точно го плануват и да имаш време да се подготвиш и ти, започни да опипваш почвата от рано – дали мислят наскоро да излизат и кога. Подчертай, че ти не би имал нищо против, но естествено не забравяй и ревностните включвания от сорта, че ще я изненадаш по средата на вечерта. Ти ще си зает с друго по средата на вечерта, естествено, но нека тя си има едно наум и да не посмее да флиртува с някой снажен младеж.

3. Кажи , че имаш работа до късно в офиса, защото е станал някакъв проблем с разни документи и ще закъснееш. Тъкмо тя ще има време да приготви вечеря за теб, докато ти “работиш върху“... проблемите си. От благодарност колко е толерантна, може да й купиш цветенце и надълго и нашироко да й обясниш след това измисления проблем. Тя ще ти съчувства, а ти ще й промълвиш с разнежен глас:”Какво щях да правя без теб, така добре ме разбираш!”

4. Замини в командировка – тоест някъде извън града или страната. Там тя няма да знае къде и какво правиш. А може да си вземеш придружителка с теб - за дългите и самотни дни, когато няма да виждаш любимата си.

Когато искаш да изневериш, го прави с финес. Вярно е, че има много глупави жени, които никога няма да се усетят, че им слагаш рога, но за твое добро е да се презастраховаш. Тоест, избягвай да изневеряваш по прозрачни начин от типа:

* когато закъсняваш, винаги да си измисляш едно и също плоско оправдание
* да й обясняваш, че всеки петък е вечер за него и тогава да не те безпокои и търси
* да й кажеш, че имаш работа извън града и, когато тя предложи да дойде с теб, да й се развикаш, че не е желана
* да й подаряваш цветя всеки път, щом треснеш нещо и се чувстваш гузен.
* да забравиш да изтриеш съобщенията, които си пращал на мацката, с която й изневеряваш, и те да са повече от красноречиви. В този ред на мисли, забрави идеята за “личното пространство” – жените обичат да ровят – в телефона ти, да!
* да забравиш да почистиш от леглото си дългите руси косми, когато приятелката ти е тъмнокоса и обратното, а после да обясняваш, че тази коса е от гаджето на твоя най-добър приятел, който си е довел неговата у вас.
* да вдигнеш телефона на любовницата си, докато си с гаджето си и после да й обясняваш, че това било един колега.


Изневярата е сладка, точно защото е забранена. Преди да посегнеш към изкушението обаче, добре обмисли стъпките ти, защото хванат ли те, гориш. Малко жени прощават изневяра. Ако въобще се натъкнеш някога на такава, прати ми кооординатите й.

Няма коментари: