четвъртък, 25 юни 2009 г.

Женските фасони са мистерия за мъжете


Няма по-дразнещо нещо за един мъж от това жена му/приятелката му да му прави фасони. Женските фасони са неразгадаема мистерия за вас мъжете. Затова и не им обръщате внимание. Грешка. Голяма грешка!

Първо и основно правило – когато една жена прави фасон за нещо, значи има причина. Дори да не е очевидна, дори да си го обясняваш с хормоните, дори да си кажеш „Пак нещо я прихвана, по-добре да не й обръщам внимание“, все пак за нея причина има.

При вас нещата са черно на бяло – щом сте нахранени, напоени и наеб..., значи всичко е наред. Липсва ли ви нещо, искате си го. Не го ли получите – мусите се и си го намирате другаде. Елементарно, Уотсън!

Когато си жена обаче, обикновено разсъждаваш над живота малко по-дълбоко от обикновените човешки инстинкти. Ровиш се из пластовете на човешки взаимооношения и често се замисляш дали си на прав път. За жената до теб има значение дали се държиш с нея, както в началото на вашата връзка, дали си мил и имаш желание за секс толкова, колкото, когато ти е ставало само като я погледнеш. За нея е важно дали се сещаш да я попиташ как е и да не се чувства като част от домашния интериор.

Дори и нелогични в твоите очи, женските фасони, имат нужда да бъдат потушени. Когато тя се държи зле, значи нещо я гложди и е редно да се опиташ да разбереш какво й има, вместо да тръшнеш вратата и да отидеш да пиеш бира с приятелчетата. Никога не махай с лека ръка и с пренебрежение на чувствата на момичето до теб. Това ще я вбеси и ще разгорещи спора.

ImageЕвентуални причини, поради които тя може да ти прави фасони:

* Липса на секс. За някои жени е унизително да си просят секс и затова, когато те домързи или по друга причина на теб не ти се прави секс, не се учудвай, че тя ще е намусена. Несправедлив е фактът, че правите секс само, когато ти решиш.


* Оставяш общите ангажименти на нея. Съвременната жена не е като майка ти. Ако имаш навика да мързелуваш и да оставяш всичко да се върши от нея, е много вероятно да я завариш в криво настроение, без да ти каже защо.


* Чувства се самотна. Поради някаква причина теб са те завъртели куп задача, а на нея остава да бъде послушната асистентка в твоя живот. Фасоните са знак, който ти показва, че и тя има нужда от внимание.


* Не я изслушваш и разбираш. Някои мъже използват половинките си за свои съветници и покровители. Когато се приберете от работа, не само ти имаш нужда да споделиш какво се е случило, но и жената до теб. И реакция „тъп поглед + едно изречение“ не е израз на отношение към емоциите й.


* Забравил си важно събитие/годишнина/обещание. Ако си забравил нещо подобно, реакцията й ще фасон. Мълчание, цупене и накрая див скандал. Приеми го!


* Заглеждаш се по чуждо. Жените надушват веднага, когато се загледаш по задничето или циците на някоя мадама. Няма да ти каже нищо, защото знае, че ще реагираш грубо. Решението – фасон, след което ще й мине.


* Страхове, паранои. Жените сме царици на параноите. Ако усетим, че малко сте се променили, започваме да рисуваме страховити визии за бъдещето. Независимо дали изобщо това ти е минало през главата.


Причините за женските фасони са многобройни. За да не се превръщат в грандиозен проблем, винаги се опитвай да разбереш какво й има. Като си мил и внимателен. Бързо ще й мине.

Няма коментари: