четвъртък, 4 юни 2009 г.

Идеалната продължителност на сексуалния акт



Няма защо да се докарвате до изтощение, 13 минути са супер.
Някой някога ни беше казал, че хубавият секс продължава цяла нощ. Не само на нас, май всички го научаваме някак между 13-тата и 17-тата си година.

Това обаче изобщо не е вярно. Преди година учените го доказаха, пресмятайки всяка минутка.

Тогава те твърдяха, че сексът трябва да продължава не повече от 7 минути, което обаче, съгласете се, е силно недостатъчно.

Всъщност може и да успеете с всичко за толкова време, но ако го правите като в нямото кино, където всичко е ускорено два пъти и половина и човечетата по екрана се движат супер смешно.

Сега има ново проучване, което показва, че идеалната продължителност на сексуалния акт (и ние прихванахме от медицинските термини, ужасно) трябва да е 13 минути.

„Опитите сексуалната игра да продължи няколко часа е напълно налудничаво и излишно губене на време“, обясняват специалистите.

Изследването им показва, че идеалният секс трябва да трае малко повече от десет минути, за да не се преуморявате и да не ви доскучее.

Естествено, в необичайни обстоятелства като нова любов, силна привързаност и прескачащи хормони, можете да си се радвате колкото време си искате.

Само не поглеждайте часовника на нощното шкафче, обидно е.

Няма коментари: