вторник, 16 юни 2009 г.

Жените използвачки са все по-често срещано явление


Всеки от вас сигурно има някаква представа какво влиза в това определение, но ние ще се опитаме да го синтезираме в три отделни подкатегории, така че веднъж завинаги да сме наясно от какви жени да се пазим.

Тъпите жени използвачки
На тях им се връзват тъпи мъже с пари. Тези обикновено са яки мадами, но подхода им към мъжете е прозрачно глупав. Тя просто си иска, а той й дава. Системата е ясна и на толкова първобитно ниво, каквато е връзката паразит – гостоприемен организъм. С една дума – взаимоизгода. Той я храни, а тя му дава секс. Той и дава пари, а тя му дава секс. Той й купува парцали, а тя му дава секс. И двамата са еднакво тъпи, но и на двамата им е добре. Любов няма, но нали има пари... и секс.

Умните жени използвачки
Това е горе долу същата категория като предната – основана на взаимоизгодни отношения пари-секс. Но умните жени използвачки се целят в по-умни мъже, защото те имат повече ум как да правят още повече пари. И тъй като един умен мъж винаги ще преценява и ще знае къде и за кого и как пилее парите си, то и техният подход е по-на ниво. Те имат маниери, отдават не само физически, но и емоционални ласки, представителни са и манипулират за пари по много деликатен и изискан начин.Лесно влизат под кожата на един мъж и след това трудно излизат. Браво! Отваряй си очите на четири, защото в повечето случаи умните жени използвачки така оплитат мъжа в мрежите си, че той да се влюби в нея, а после с лекота му бие шута.

Хитрите жени използвачки
Това са жените, които смятат, че мъжът просто е длъжен да поема всичките й разноски, независимо има или няма пари. Тази категория са непревъзпитаеми. Тоест, те не го правят с цел, както гореспоменатите категории. Могат да обичат партньора си, но самата им нагласа е: „Аз съм жена, следователно аз няма да плащам.” И точка. В такива случаи дори тя да работи и дори да изкарва повече пари от мъжа си, тя просто не се чувства длъжна да предложи да поделят някой разход. За нея има „моите пари”, които кротко трупа под дюшека си и кой знае колко е събрала и „неговите”, тоест „общите пари”. А дали той има или няма, няма значение, нали е мъж и това е негово задължение. А какво стана с еманципацията? Е, все още я има. Но е еволюирала в една по-висша форма – на независимост до степен егеоизъм и възприятие – че щом тя може всичко, поне мъжът да покаже, че може да плаща. Отделен е въпросът дали наистина може или вече изнемогва. Но нали има любов, а той е балама...

Жените използвачки се разпознават още на първите три срещи. Така че усетиш ли някоя мадама мазно да си иска подаръче, да спомене колко й е харесал един часовник на витрината на най-скъпия магазин в МОЛа и как би се раздвала, ако го има, но не би приела никога такъв подарък (да бе, да!) или просто се изниже без да си направи труда да бръкне в портмонето си, след като самата тя е настоявала да отидете да закусите клуб сандвич в изискано кафе, си имай едно наум. Просто не хлътвай по нея, а я използвай и ти докато можеш и бъди нащрек, защото това не е временен симптом. Използвачестовото е хронично и то ще продължи, и когато един ден се омъжиш и имаш деца, и повече не можеш да го вдигаш, горко ще се разкайваш. Така че, успех в отсяването на идеалната.

Няма коментари: