четвъртък, 25 юни 2009 г.

Кой тип жена ще ти пусне най-лесно


Има жени и жени. Някои се правят на недостъпни. Други са по-зле и от мъжете и очите им шарят точно толкова, колкото мъжките в търсене на нещо „подходящо“ за през нощта. Да, вие много добре знаете, че на жените им се иска точно толкова колкото на мъжете, но все нещо става като тръгнете да сваляте поредния обект.Image

Просто има два типа жени, които някои от вас трудно разграничават и се хабите цяла вечер напразно. В крайна сметка хем сте черпели напразно, хем сте без женски ласки в постелята си. Нормално е това да подразни мъжкото ви достойнство, което от своя страна пък провокира едни други „ласкави“ реплики по адрес на дамите и в крайна сметка и едната и другата страна са на сухо. Причината е, че просто не сте случили. Тук е моментът да отбележим, че има и една друга категория девойки, които вие господа, нежно каласифицирате с названието „докреватни курви“, точно защото могат да ви се усмихват, танцуват, натискат цяла нощ, а на края на вечерта да се врътнат, казвайки съвсем непринудено „До скоро“. А вие да си останете с пръст в уста и да не знаете дали да псувате нея или себе си, задето за пореден път сте се прецакали. Един съвет- излишно е!


Колкото и да се дразните, няма смисъл. По-добре си вземете поука или както са го казали още бабите ни „3 пъти мери, един път режи“. ImageДа прецениш момиче правилно си е много трудна работа, но пък ако веднъж схванете как става, ще редуцирате усилията, хвърлени на вятъра и няма да прескачате като пеперудка от цвят на цвят докато някоя ви върже. А плюс това и на най-разкрепостените прави лошо впечатление да види как идвате към нея като преди това сте се пробвали на поне още пет.


И така, ето какво- задръстените жени си личат от километри: поглед сведен в земята, леко глуповата наивна мила усмивка, не особено провокативен вид. Тези ги избягвайте. Те са мили, може да пообщуват с вас, но дотам, няма шанс да ви пуснат на първия месец, камо ли същата вечер.


Облеклото не е определящо, дори зад малко по-консервативни одежди може да се крие мръсница. Но разликата при нея ще е в маниерите и. Погледът е най-определящ при жените- „госпожа за една вечер“ -като на хищник. При тези момичета всичко е в тактиката. Те искат да ви дадат, просто трябва да знаете как да си го поискате. Не нахалствайте, пробвайте с намеци, ухажвайте я, не бъдете нагли и арогантни, това дразни дори тях. Възползвайте се от флирта им, но не злоупотребявайте. Тук обаче пак трябва да сте много внимателен.


„Докреватните“ са дори по-големи флиртаджийки от жените, които си търсят завоевание за една нощ. Те обичат да си играят с мъжете, ласкаят се като погледа им срещне мъжки очи върху себе си. Шанса такива жени да ви пуснат е 1 на 99 %, като единия процент го отдавам на възможността да сте много, ама наистина много добри свалячи. Тези момичета обикновено са облечени провокативно, а движенията им са предизвикателни-общо взето изглеждат като да си го търсят, но в интерес на истината, изненадващото е, че те търсят мъж за сериозни взаимоотношения.Image Ако такава жена флиртува с вас, но накрая на вечерта откаже да си тръгнете заедно, значи тайно и се иска да я помолите за телефона и, а не се стреми да ви потъпче самочувствието. Ако искаше второто, въобще нямаше да си направи труда да се занимава с вас.


И така, дано поне малко сте се ориентирали как трябва да действате за да се възнаградите със „секс за една нощ“. Най важното е да сте по-целенасочени, а не напосоки да подбирате жертвите си. Ако все пак продължавате да срещате трудности, просто останете до по-късно в бара, клуба или където сте.


Обикновено, колкото по-малки стават часовете, толкова повече алкохол са пили жените. А и тези мацки, които искат секс, а не са си намерили обект още, стоят до последно. Така че, това е моментът, в който, ако дотогава още нищо не сте забили, да запретнете ракави и като един истински Казанова да тръшнете някоя в леглото си. Разбира се, винаги го има риска тя да заспи пияна щом я положите в постелята си, но все пак, нощувайки при вас, е поглезила за пореден път мъжкото ви достойнство. Пък нека обяснава после, че не сте правили секс.

1 коментар:

γνωριμίες каза...

Последната фраза са всичките пари. Нека после обяснява че не си я е*ал ;-)