петък, 8 май 2009 г.

Очарователни абитуриентки


Във въздуха се носи едно типично майско напрежение, което действа доста възбуждащо на нервната система на всички ни и особено на птичките, пчеличките и абитуриентките.

(Е, вече поне знаете, че птичките и пчеличките са ни голяма слабост).

И след като нашето бално време безвъзвратно отмина, ни остана единствена утеха, че имаме по-малки братчета, сестричета, братовчеди, племенници и пр., на които искрено да се порадваме в периода между 20-ти май и не знаем си кой юни.

И понеже днес сме в особено приповдигнато настроение ще ви спестим подробности около личното ни мнение за абитуриентките тип „чалга травестит“.

За сметка на това ще ви споделим малките-големи бални тайни на Тялото, които според нас могат да ви превърнат в очарователна млада дама на 19 години (а не на леля на 45, нали разбирате).

За стройно лице

Ако искате да изострите чертите си и да прикриете бузките, си изберете дълги, висящи и не много обемни обеци.

Ниски обувки

Ако не можете да си се представите на токчета за повече от половин час, знаете златното правило – носете си по-удобни обувки или такива на равна подметка.

Нека направим едно уточнение – ако сте с къса рокля и краката ви са постоянно на показ, резервните обувки трябва да са максимално елегантни и, подчертаваме, вталяващи.

Такива са балетните пантофки, но с леко заострен връх. Гарантираме, че са супер удобни и стоят много стилно и секси.

Срам от голямо дупе

Прикриването на недостатъците по тялото по принцип е приоритет на роклята, но къде повече, къде по-малко, тя не винаги успява да превърне дефектите в ефекти.

Ако имате широк ханш и пищните ви извивки могат да ви докарат до нервна криза, се доверете на добрата стара брошка.

Сложете я някъде в горната част на тоалета, така че непрекъснато да приковава вниманието към бюста, а не към дупето.

Големината и яркостта й съобразете перфектно с роклята и ако не намерите подходяща, заложете на богат аксесоар в косата.

Свежа праскова, а не сушена слива

Имаме предвид фруктиерата на празничния ви грим. Не се увличайте по тежкия и драматичен грим, защото той се постига с помощта на тонове фон дьо тен, пудра, сенки за очи и т.н.

Освен, че ще сварите лицето си през слънчевия майски ден, ще изглеждате като мумифицирана восъчна кукла от музея на Мадам Тюсо, а и поддръжката на толкова мазила по лицето си е истинско предизвикателство.

Един професионален гримьор винаги може да ви преобрази с нежни и блестящи цветове, без да злоупотребява с черните сенки и внушителните изкуствени мигли.

Бъдете секси, красиви и свежи.

На баба ти хвърчилото

Това е възклицание, което тук дружно издаваме, стане ли въпрос за гелосан, брокатен кок на букли и един кичур, паднал от едната страна на лицето.

Момичета, не се излагайте с тези бабешки прически, а се доверете на по-естествени и екзотични фризури.

Най-голям хит в момента са крайностите като къса и предизвикателна прическа в стил Риана или дива и непокорна коса като на Бийонсе.

Няма коментари: