събота, 23 май 2009 г.

Кратки истини за свалките

Естествено, че всеки представител на силния пол притежава своя индивидуалност, но когато натрупаш известен опит в срещите (признаваме си, че имаме доста), започваш да забелязваш някои прилики. Ето няколко безспорни флирт правила.

Ако сметнеш за правилно да му пратиш sms първа и отговорът се забави, за нищо на света не поемай инициативата отново. Ако има желание да те потърси, ще го направи и няма нужда да се превръщаш в досадница! Нито пък е добре да бъдеш лесно достъпна в очите му. Мъжете са ловци преди всичко!

Ако ти е неудобно да говориш с някого на тема секс – особено когато става дума за контрацепция – не трябва да си лягаш с него.

Ако гаджето ти скъса с теб неочаквано, толкова по-добре за теб! Причината вероятно е... ами, руса например.

Освен, че е по-добре да изчакаш първо той да ти признае чувствата си, остави го да бъде първи и в промяната на Facebook статуса си към „обвързан“.

Ако връзката ви изисква твърде много усилия от твоя страна
Не съществува жена с дълга здравословна връзка, която да мисли: „Ех, защо не си легнах с гаджето ми по-рано...“

Да държиш резервни дрехи в офиса в случай, че се разгорещиш с някого в обедната почивка, не е просто проява на оптимизъм. Това е спасението на кариерата ти.

Когато един мъж неведнъж се изкаже враждебно по повод на бившите си приятелки, бъди сигурна, че ще използва същите думи и по твой адрес... някой ден.
през първия месец, ще се наложи да се трудиш над нея поне 10 пъти повече година по-късно.

Ако още по време на първите ви срещи, чуеш от устата му репликата - „Всички жени в живота ми са ме разочаровали“ - бягай. Едва ли някога ще успееш да промениш мнението му.

„Куче дето лае, не хапе.“ С други думи, страхотните любовници на думи, едва ли се представят толкова страхотно на практика. Типът мъже, с които трябва да излиза мацка като теб, изразява уменията си с действия. И за щастие, навън е пълно с доста такива сладурчета!

След като връзката ви прерасна в плътска, се свързва с теб през седмица-две и то, ако случайно се засечете в скайп? Не, миличка, не се опитва да поддържа интереса ти. Просто му се прави секс... понякога.

Ако още от самото начало не се държи достатъчно добре с теб, никога няма да започне.

Ако се държи враждебно и неуважително към други жени пред теб – сервитьорки, познати – рано или късно същото отношение очаква и теб.

Ако не те прегръща, целува и други подобни, пред приятелите си, не значи, че се притеснява от теб. Достатъчно е да те представи като „моята приятелка“. Много момчета смятат, че заниманията от типа „изследване на сливиците ти с език“, трябва да се практикуват насаме.

Това, че след като сте прекарали нощта заедно, се е държал много мило, направил ти е кафе, поинтересувал се е как се чувстваш и ти е предложил да те закара до вкъщи, не означава, че официално сте двойка и е влюбен в теб. Може би е просто възпитан, нали?

Ако си признава, че не е готов за сериозна връзка, нямаш причини да не му повярваш.

Ако по време на първа среща по всякакъв физически начин се опитва да скъси дистанцията помежду ви – докосва ръката ти, играе си с кичур от косата ти – със сигурност е привлечен от теб... поне сексуално.

Ако, когато излизате, те води на любими свои места, запознава те с приятелите си, значи се интересува от теб и то не просто за физическата част. Явно за него е важно да видиш какво представлява като човек и да прецени дали се вписваш в картинката.

Няма коментари: