четвъртък, 6 август 2009 г.

Сексуалния dress-code или какво възбужда мъжете?

Случвало ли ви се е да забележите, че критериите за сексуалност при мъжете и жените са различни? И заради различни фактори изпитват симпатия или антипатия към определен обект. За различните вкусове не спорим, но тук говорим за това, че по-някога за да изглежда sexy в мъжките очи, жената избира тоалет, който изобщо не прави впечатление на партньора и. И все пак кои облекла са най-възбуждащи за мъжа?

Високи обувки. Всички запитани са казали - да!
Чорапи и жартиери. Това е вторият отговор след Евиното облекло.
Кожена рокля. Предпочитат я уверени в себе си и често доминиращи в секса мъже, въпреки митовете за "строгата господарка".
Рокля с дълбоко деколте. Това е "американският елемент " в класическата рокля. Такава рокля вълнува мъжете повече от половин век. Легендарната Мерилин Монро Често е съблазнявала своите поклонници със своето V-образно деколте.
Дълги кожени ръкавици. Мъжете няма да престанат да ни учудват - сексуалните фантазии, свързани с този аксесоар изобщо не принадлежат на дизайнери или собственици на секс-шопове, а на адвокати и юристи. Ето, това са строгите консерватори!
Къса момичешка пола. Доста мъже мърморят, когато приятелката им се появи на среща с панталон. Макар, че доста от тях намират сексуални дънките с ниска талия. Всъщност доста от тях обичат да наблюдават очертанията на женското дупе.
Бял потник, на добре очертана женска фигура. Оказва се, че за любителите на фитнеса това е много секси.
Шуба върху голо тяло. Това повече прилича на женска фантазия. Макар, че доста често, когато канят жената на коктейл мъжете изискват подобен дресс-код.
Строг делови костюм, сако "върху голо тяло". Изпитват ли слабост към непоклатимата "желязна лейди"?
Club-style. Това е един от фаворитите на мъжките предпочитания. В облеклата, които са подходящи за дискотека жените изглеждат ярки и ефектни.
Къси тениски или бюстиета. Много мъже се впечатляват от голото, придобило тен женско коремче.
Игра на преобличане. Сексуалните фантазии могат да бъдат много различни, строга полицайка, медицинска сестра, бизнес секретарка, наивна ученичка и др.
Бикини, прашки. Много мъже ги като единствен сексуален елемент в женското облекло, без никакви алтернативи.

И така, доста мъже са изключителни fashion-фантазьори, а поне половината от тях биха се справили прекрасно, като модни критици.

Няма коментари: