понеделник, 31 август 2009 г.

Мечтата на всеки - "Секс до сутринта"


Това е мечтата на всеки – да накара партньорката си да крещи името му цяла нощ, докато слънцето изгрее. Няколко оргазма подред – възможно ли е да ги постигнем, като се има предвид, че ни трябва известно време за възстановяване, след като сме свършили?

Има няколко идеи, които ще ти помогнат, ако искаш да направиш нощта незабравима. И доста дълга.

Еротичното похапване

Сметана

Дивият секс често е последван от значителна доза глад, затова не е лоша идея да сте похапнали предварително. Разбира се, всякакви тежки и мазни храни, както и големи количества алкохол, не са добра идея, защото могат да попречат на качествения секс. Ако обаче сте запланували повече сесии, ще трябва да се подкрепяте между тях.

Затова в почивките не е лоша идея да надникнете в хладилника. Добре е предварително да си приготвил неща, които могат да се ядат с известна доза еротика, т.е. остатъците от вчерашните пържоли отпадат. Както казахме, храната трябва да е лека и хранителна, а не тежка и мазна. Можеш да наблегнеш на: бита сметана, ягоди, банани, течен шоколад.

ЕзикТези храни предлагат много горещи възможности. Пробвай да я храниш, като по някое време оставиш пръста си в устата й, за може тя да го оближе. Тази игра на орална любов ще върне нагласата ви за секс, докато същевременно храната ще ви даде сили.

Ледът също е оригинална идея – вземи едно кубче и го плъзни по устните й, по рамото, между гърдите. Колкото и да е студено, то всъщност ще я разгорещи. (Справка - "Девет седмици и половина".)

Още нещо – ако се преместите в кухнята, за да похапнете, има голяма вероятност следващият еротичен епизод да се състои именно там някъде (например на кухненската маса). Също така, не стой на голямо разстояние от нея, докато хапвате. След секс тя има нужда да се чувства емоционално свързана с теб; обратното чувство няма да увеличи шансовете ти за поредна доза секс.
Душ

След душ всеки се чувства зареден с енергия, а именно енергия ни трябва за многото оргазми, за които говорим. Затова в някоя пауза изтичайте заедно в банята. Чистоплътността има много предимства, като едно от тях е много важно за секса – тя намалява значително задръжките ни. Повечето жени например едва ли биха се чувствали спокойни да им правят орална любов след вагинален секс, особено ако е бил без презерватив. Всъщност това важи и за нас. И тъй като оралният секс винаги трябва да е вариант, душът е много добра идея между отделните порции секс.

Разбира се, тук не става дума за обикновено къпане – да влезеш, да се сапунисаш и да излезеш. Използвай момента, за да обърнеш внимание на жената до теб – да я галиш, сапунисваш, измиваш. Ако сте намокрили косите си, вземи шампоана и измий нейната коса, като същевременно масажираш главата й – това е и приятно, и отпускащо.Душ Но пък не трябва да се прекалява с отпускането – все пак оттук нататък ще следва още секс, нали така? Затова застани зад нея, сапунисай я и започни да я изплакваш, като насочваш слушалката на душа към долната част на тялото й. Това определено ще я накара да мърка от удоволствие.

Визуално забавление

Даже най-срамежливите жени няма да се възпротивят срещу малко порно в страстен момент. Затова не е лошо да имаш подръка някое филмче за паузите. Така, докато ти събираш сили за следващия тур, тя също ще се задържи в палаво настроение. Използвай почивката, за да й разкажеш какво искаш да направиш с нея. Комбинацията от гласа ти и картината на малкия екран определено ще я накара да иска пак. И то скоро.

Имай предвид, че не трябва да я оставяш да свърши отново, преди ти да си готов. Тази част трябва да се отложи за по-късно, затова, ако видиш, че тя е прекалено разгорещена, а ти още не си, постарай се да поуталожиш нещата.
Не се преуморявайте

Ако искаш няколко тура, не се изтощавай още в първия. Установи някакво темпо, което няма да те накара да заспиш веднага след като свършиш. Ако целта ти е бърз и страстен секс, да, но ако идеята е да го направите няколко пъти един след друг, тогава не.

Затова изберете пози, които не изискват прекалено много усилия от когото и да било от двамата. Ако например прекараш прекалено много време в мисионерската, раменете ти скоро ще поискат почивка. Това важи и за нея, ако прекалите с ездачката – бедрата й рано или късно ще я заболят.

По-мързеливите варианти включват „лъжички” (лежите странично, като тя е с гръб към теб) и „паяжина” – същото, но сте с лице един към друг. Последната поза позволява близост и дълбочина на проникването, както и лесни оргазми. Иначе казано, тези пози са прекрасен вариант за голямо удоволствие с малко усилие и запазване на силите за още.

Ако по някое време ви се прииска да дремнете заради изтощението, това не значи, че маратонът е свършил. МасажЛегнете в поза „лъжички” – тя е много добро събуждане, защото лесно ви настройва на съответната вълна. Отново.

Масаж

Това е голямо удоволствие, защото показва внимание към тялото на другия. Можете да се редувате или да се масажирате един друг едновременно. Особено внимание заслужават няколко части от тялото й – раменете, гърбът, дупето, бедрата. Ако я масажираш на тези места, едновременно нежно и силно, резултатът ще е невероятен. Ако прибавиш към това малко думички – какво ще направиш с нея веднага след това, – можеш да си сигурен, че скоро и двамата ще бъдете готови за поредния сеанс.
Двойка

Иначе казано, секс до сутринта не е мисия невъзможна, стига да си планирал нещата. Също така, не гледай на времето между твоя оргазъм и следващата ерекция като на непреодолимо препятствие пред страстната и дълга нощ. Напротив, това е просто възможност да вложите повече фантазия и да направите нощта наистина незабравима.

Няма коментари: