сряда, 19 август 2009 г.

Дали той не търси само секс!!!


Много мъже са овладели в най-големи тънкости симулирането на връзка. С други думи, докато ти си мислиш, че „ходите“, той всъщност преследва само плътската част от играта. Поведението по-долу издава истинските намерения на новата ти тръпка.

Държи се с теб като с едно от момчетата.
Много е вероятно това сладурче да опипва почвата за плътско сближаване, ако ти подхвърля пиперливи коментари или пуска цинични шегички, докато си лафите. С други думи, може да не планира да стига чак до статута на твое гадже, а иска единствено да се позабавлявате.

Той е очарователен.... редовно.
Мъж, който разказва все едни и същи вицове или ти прави все едни и същи красиви комплименти, досущ като на предишната ви среща, нищо чудно просто да играе заучена роля. Това, че ти звучи като развалена грамофонна плоча, може да се окаже неговата отработена техника да те вкара в леглото си.

Не си общувате лично.
Спор няма, електронните комуникации са вече начин на живот. Но ако един мъж иска нещо по-сериозно от теб, винаги ще намери време и възможност да ти се обади, вместо да ти праща sms-и или имейли. Нещо повече – ще направи така, че да водите смислени разговори, когато сте заедно.

Обикновено си седите вкъщи.
Гушкането на дивана изглежда ужасно сладурско занимание, но имай едно на ум, ако твоята нова звезда системно отказва да те показва пред хора. Нищо чудно да не иска да си подбива акциите пред другите жени, които ще го видят с теб. Тоест не желае да го смятат за „зает“.

66% от мъжете са имали сексуални фантазии за повечето си познати жени

Няма коментари: