вторник, 18 август 2009 г.

Влезте в тайнството (или как се прави секс с часове)


Ако връзката ви вече е достигнала тази блажена точка, в която можете напълно да се доверите един на друг, то може би е време да надникнете в света на тантричния секс. Магията на духовното и физическо сливане изисква сериозна подготовка и специални умения, но нищо не пречи просто да надникнете в тайните на Тантра.

тантраТантра е изкуство, философия, вид йога, или по-просто казано – техника в секса, която превръща плътското удоволствие в духовно изживяване. Тантра идва от Индия, където се е появила преди повече от четири хиляди години. С тази сексуална техника се достига единение на тялото, мисълта и душата. Практикуващият се свързва духовно с партньора, докосва се до божественото и Бога.
Тантра не е лесна за разбиране и изпълнение, но напоследък, подобно на йогата, се превърна в мода. Тук се включват упражнения за дишане и свиване на мускулите, различни звуци и създаване на образи в съзнанието, ритуали за създаване на свещено любовно място, чувствен масаж, медитация и сексуална игра с нелесни пози. За да акумулират достатъчно сексуална енергия, която ще ги отведе до състояние на духовен екстаз, практикуващите тантричен секс се любят в продължение на часове, като почти през цялото време са на ръба на оргазма.

Нагласата
Целта на обикновения секс е достигане до оргазъм. При Тантра няма цел, а намерение, желание да се свържеш с партньора. Но не само с тяло, а с мисъл, сърце и душа. Нагласата за тантричен секс е много важна. Настройте се на митичната вълна, като започнете да гледате един на друг по различен начин. Възприемайте се все едно сте бог и богиня. Възхитете се от красотата си и повярвайте, че няма друг човек на този свят, който обичате толкова силно.

Създаване на свещено място
За Тантра е от голямо значение мястото, на което правите секс. Затова трябва да превърнете своята спалня (или хол) от обикновено помещение в свещено място. Нужни са ви само няколко минути и минимални средства. По-важно е вашето желание, а не предметите, които използвате. Първото нещо, което трябва да направите, е да почистите стаята. Пуснете прахосмукачката, избършете прахта и приберете всички ненужни вещи, които се търкалят в краката ви и по рафтовете. Ако навън е тъмно, намалете осветлението. Ако е светло, пуснете завесите. Сложете свещи из цялата стая. Поставете също растения или свежи цветя. Купата с плодове създава нежност и чувственост. Вземете също бутилка вино и донесете в стаята предмети, които имат силна емоционална стойност за вас. Създайте своето перфектно любовно гнездо. Сложете чисти чаршафи и меки възглавници. Когато приключите със създаване на подходящата атмосфера, отделете няколко минути, за да пречистите енергията в помещението. Това означава да „изгоните“ негативната енергия или отрицателните мисли и чувства и да „поканите“ радостта, любовта, страстта и всичко позитивно. Как ще го направите, зависи само от вашето въображение. Създайте собствен ритуал с ароматни свещи, тамян или музика.

Пречистващата любовна банятантра
За да се подготвите за духовното единение, трябва да се измиете. Водата ще отмие мръсотията и ежедневните ви грижи. Перфектна за случая е гореща вана с етерични масла и ароматни соли, в която можете да влезете и двамата с партньора. Най-важното е да излезете от банята изключително чисти. Превърнете къпането в бавно емоционално преживяване, по време на което обръщайте повече внимание на партньора си. Насапунисайте го и нежно го търкайте. След банята мъжът трябва да се обръсне и да си сложи афтършейв, а жената да се напръска с най-хубавия си парфюм и да се намаже с ароматен лосион за тяло. Все пак това е подготовка за най-чувствената наслада.

Любов, уважение и молба
Доверието, загрижеността за другия и любовта са много важни, ако искате да достигнете висините на блаженото. Дотам не могат да ви заведат само добрите умения. Трябва да се съедините като две еднакви половини на едно цяло, което се носи по своя любовно-сексуален път. Затова: Мъжете трябва да мислят за вагината като за нещо тайнствено, което предстои да разгадаят. Нужно е да възприемат жената като водещата сила. Защото според Тантрам, Шакти (женското начало) е Великата майка на Вселената и от нея се ражда всичко. Момчета, прошепнете на любимата си, че я обожавате, че тя е най-красивата, ухае прекрасно и притежава най-ценните качества. Поканете я на дълъг танц, в който тя ще освободи своята сексуалност, ще бъде креативната и ще води танца. Накрая поискайте разрешението й да я любите страстно. Момичета, вие пък уверете мъжа до себе си, че с вас той е на сигурно място. Той може да се държи като мачо и да не разкрие изцяло чувствата си, но знайте, че много мъже дълбоко в себе си се боят да бъдат емоционални. Колкото по-суров е мъжът, толкова повече се страхува да не издаде чувствителността си. Покажете му, че изпитвате респект от силата му, но в същото време го поканете да излее душата си, защото обожавате да е уязвим. Кажете му, че е невероятно талантлив, силен и красив и че го обичате. Избройте нещата, които харесвате в него. Накарайте го да повярва, че го жадувате болезнено. Накрая поискайте разрешението му да се любите страстно, следвайки насоките на свещения тантричен секс...

Няма коментари: