сряда, 19 август 2009 г.

Кажи ми кога си роден, и ще ти кажа какъв си в леглото


В тази статия ще научиш какви са хората в леглото според това дали са родени първи или последни, дали са едно дете, или имат по-големи и по-малки братя или сестри.

Единствено дете

Положителни черти: Казват, че единствените деца са движещата сила на света. Такива са и в леглото. Те много добре знаят какво искат, организирани са, имат високи морални принципи и на тях може да се разчита. Уважават различните и нови идеи, изпипват детайлите и обичат да им възлагат разни неща - т.е. предпочитат да носят отговорност и да ръководят.
Отрицателни черти: Лошото при единствените деца е, че ако ги разочароваш, трудно прощават. Също така и трудно признават, че са сгрешили. А най-неприятното е, че не търпят критики. В същото време изискват много от партньорите си. Въпреки че се опитват да се правят на смели и издръжливи, те са много чувствителни и лесно раними.

Първородно дете

Положителни черти: Те са родени лидери и постигат много в живота. Обичат да превъзхождат, дори и в интимния живот. Могат да бъдат два типа: любящи и грижовни или агресивни и нестабилни в любовта. Но и двата типа умеят да се контролират, просто използват различни методи, за да постигнат желаното. Първородните деца са много прецизни и също като единствените деца отделят голямо внимание на детайлите. Организирани са и са компетентни за всичко, дори за нестандартния секс. Но мразят изненадите.
Отрицателни черти: Често са подвластни на настроения и губят чувствителността си. Понякога стряскат околните, защото ги притискат твърде много или отказват да приемат „не“ за отговор. Присъщо за тях е, че трудно се доверяват и разчитат само на себе си. Първородните деца са перфекционисти и често се държат наставнически и по шефски предимно в спалнята.
Помощник в леглото: Децата, които са единствени в семейството, и първородните деца много си приличат в леглото. Те не са достатъчно прикрити и винаги можеш да предусетиш каква ще бъде следващата им стъпка.
Съветите на специалиста: Уменията, които помагат на единствените и първородните деца да жънат успехи в кариерата, работят срещу тях в личния живот и семейството. За да изградят стабилна връзка и безоблачни сексуални отношения, тези хора трябва да започнат да контролират перфекционизма си и желанието винаги да ръководят нещата. Трябва също да ограничат търгашеските си на клонности от рода „аз на тебе – ти на мене“.

Няма коментари: