понеделник, 7 септември 2009 г.

Порноактьорите



Професия порноактьор В секса винаги е имало хляб. Защо тогава да не го използваш за прехраната си? Дали са късметлии тези, които работят, като порноактьори?

Или просто, понеже звучи като музика в ушите, изключваме възможността, че тази професия може и да е нож с две остриета? Да надникнем зад кулисите на тази сладка работна позиции и да проверим дали ще се размечтаем или по-скоро ще ожалим клетниците, хванали се на хорото.

Едно е да гледаш порното в уюта на дома си, но съвсем различно е усещането, когато трябва да се изправиш по член пред цял арсенал от оператори, гримьори, фризьори, сценаристи, режисьори и други, които очакват от теб да си го вкараш някъде, в някоя... или в някого, и да имаш силите да спреш, когато режисьорът каже „Стоп!“, а след това пак да продължиш. И сам знаеш, че това е почти невъзможно, дори без целия екип да ти диша във врата и си у вас с някоя уникална мръсница.

Така де, всеки си е имал слабите моменти. На един не му става, на друг му пада, трети свършва за 2 мин, а четвърти не може да свърши. Колкото члена, толкова и разлики. Какво остава тогава за порноактьора, който не може да си позволи лукса да каже „Не ми става!“ или недай си боже „Не ме кефиш!“? Защото и това не е изключено. Какво, ако не харесаш партньорката си? Ами, ако тя не те възбужда? А, ако е на възрастта на майка ти или, още по-лошо, на възрастта на баба ти? Имаш ли право на отказ или си готов да останеш безработен и да кажеш „Чао!“ на мечтаната професия?

Със сигурност негативите на професия порноактьор, както и на всяка друга професия, не са малко. Но нека все пак поласкаем и позитивите. Защото преди всичко работата на порноактьора е да прави секс, нали? Колко лошо може да е това! Все пак, дори да не ти стане, винаги има как да замажеш.

Професия порноактьорНе бяхме чували за членове-дубльори, които да заменят твоя верен войник, ако се озори, но се оказа, че тяхната работа е незаменима. Членовете-дубльори са всъщност второстепенни актьори с член, който удивително много напомня на твоя и го замества само в близки кадри. Тоест там, където не се вижда лицето ти.

Има ги и вълшебните хапченца, които помагат на всеки паднал в боя, отново да рипне на крак. Виаграта не винаги е добре дошла, защото прекомерната й употреба може да ти навреди в определен момент, но пък, приемана рядко и в нормални дози, те измъква бързо и безопасно от ситуацията.

„Всичко е до концентрацията! - дава компетентно мнение пък порноактьорът Марчело Браво. - Може да изпиеш половин виагра и да скъсаш мацките от секс, друг път не може да го вдигнеш и с десет хапчета. Иска се голямо хладнокръвие и просто да забравиш за иначе многото хора, които те гледат в този момент.“

Когато на Марчело му падне – той има два варианта – хапче или чекия. Малко са реномираните филмови студия, които имат спецотряд от момичета за първа помощ. Това са момичета, които правят свирка на порноактьора, ако му падне, за да може да се върне обратно в играта.

„Разбира се, първоначалната еуфория, когато започнеш да работиш, като порноактьор е несравнима. На много момчета първият им филм е пълен провал. Мислиш си, че когато видиш порноактрисата пред себе си разгонено да се облизва и малкият директно ще скочи до тавана, но не винаги е така.“ - разбива надеждите ни Марчело.

Няма коментари: