сряда, 2 септември 2009 г.

Вземи си кака да те отрака или да те вкара с двата крака


Или как известните жени започнаха да се заглеждат по млади момчета.

Преди време модата беше богати и заможни мъже да си хващат млади и красиви момичета. Сега обаче модата се обърна и всички известни мадами започнаха да се хващат с младоци. Любов, мода, интереси... Каквото и да е, е доста нашумяло и си струва почерпим пример.

Жени Калканджиева и Тачо
След ного бизнесмени, с които беше забърквана, Жени се оказа чувствителна жена, която търси просто младо момченце за любов. И не само. Не знаем дали е послушен у дома, но определено Тачо го бива в правенето ан бебета и тяхното първо дете е на път.

Жени Калканджиева и Тачо


Софи Маринова и Дачо
Друго си е да си е да си гадже със сина на бившия си съпруг. Или накратко – с доведения си син. А още по-екзотично да родиш дете, което е брат на мъжа ти. Странно, но у нас се случват такива неща и то сред звездите. Софи Маринова блести с глас и умения да завързва здраво семейство.

Софи Маринова и Дачо


Мадона и Хесус Луз
Някои го наричат поредната й секс-играчка, други вярват, че тук има любов. Любов, но едва ли е случайно, че Хесус е цели 28 години по-млад от нея. Може дори майка му да е по-млада от Мадона. 50-годишната поп-икона се влюби в 22-годишният бразилски мачо след общата им фотосесия през декември. От тогава те са заедно и се очаква да дойдат заедно и в България на 29ти август.

Мадона и Хесус Луз


Деми Мур и Аштън Къчър
Аштън Къчър се ожени за Деми Мур през 2005 г. и стана втори баща на трите й деца от предишния й брак с Брус Уилис. До този момент актрисата отказваше да промени фамилията си, но сега е решила официално да стане Деми Къчър. По-скоро като гадже на дъщерите й, младежкият външен вид на Аштън се оказа, че лъже и на него може да се разчита.

Деми Мур и Аштън Къчър


Кайли Миноуг и Андрес Веленкосо
Също като Мадона, и Кайли си пада по модели и то латино тип. Андрес е десет години по-млад от нея, но не по-малко горещ от миньончето. Плануват да си купят къща в Испания и дори вече са се представили на семействата си. Кайли е с испанеца вече повече от 8 месеци, а тяхна сватовница бе Дита Фон Тийз, на чието парти двойката се срещна. Австралийката има горчив опит във връзките си, но явно сега е улучила.

Кайли Миноуг и Андрес Веленкосо

Няма коментари: