неделя, 13 септември 2009 г.

Сексът крещи за помощ


За никого не е изненада, че в днешно време все повече двойки изпитват затруднения в сексуалното общуване. Най-често използваната причина за развод се оказва “несходство в характерите”, но изследванията са категорични: при повече от 50% от разводите, факторът се нарича “несходство в секса”. И тук логично възникват няколка въпроса. Толкова ли е трудно за съвременния човек да постигне консенсус под завивките? Дали съвременните мъже и жени не са се превърнали в разглезени същества, които просто се примиряват с неуспеха в сексуалното общуване? Или още по-лошо – бягат от него, като си заравят главата в пясъка, подобно на щраус? Едно е сигурно: когато сексът започне да крещи за помощ, той заглушава гласа на двамата партньори и тогава се случва необратимото.


И тук на помощ идват науката и новите технологии. Все повече дами категорично отказват да се съветват с брачен консултант и прибягват до «специални» начини за спасяване на сексуалния си живот. Това са най-модерните методи за интимно разкрасяване, на които жените се подлагат смело в търсене на върховното сексуално удовлствие и подобряване на интимните взаимоотношения. Тези интервенции, разбира се, имат както верни защитници, така и яростни противници. Важно е да се подчертаят две основни неща. Първо: всеки има право да търси свои методи и начини за разрешаване на проблемите си и второ: подобни интервенции в никакъв случай не са плацебо и не могат да излекуват с магическа пръчка сексуална дисфункция, липса на сексуална активност и възбуда или някакви други смущения.





Лазерно вагинално обновяване

Според медицински проучвания, 30 млн. жени в Америка страдат от симптоми на вагинално отпускане, като най-честата причина за това е раждането. Този проблем обаче се появява и при нераждали жени, а някои от факторите са например наследствеността или наднорменото тегло. Лазерното вагинално обновяване е хирургическа процедура, която се извършва в продължителност на 1-2 часа. То ефективно увеличава вагиналния мускулен тонус, сила и контрол. Процедурата намалява вътрешния и външния диаметър на вагината и укрепва перинеума.









Дизайнерска лазерна вагинопластика











Дизайнерската лазерна вагинопластика представлява естетична корекция на вагината. Няколко са процедурите, които се обединяват под това понятие:


- лазерна лабиопластика за смаляване – позволява корекция на малките срамни устни в случаите, когато те са удължени или асиметрични.


- лазерна лабиопластика за увеличаване – позволява корекция на големите срамни устни, чрез имплантиране на мазнини в тях.

- хименопластика – реконструкция на химена.

















Увеличаване на G-точката



Всеизвестна истина е, че в азбуката на секса с най-голямо уважение се ползва буквата “G”. Според изследванията, обаче, 15% от жените не знаят как да открият своето “специално място”. Последната мода в тази област е увеличаването на G-точката чрез имплантиране на колаген, като по този начин тя увеличава своя обем и води до постигане на по-голямо удоволствие от секса. Увеличаването на G-точката е бърза, безболезнена и ефективна процедура, която се извършва за не повече от 20 минути. Резултатите от анкети, проведени с пациентки след процедурата, са категорични: в 87% от случаите последствието е многократно увеличаване на сексуалното удоволствие. Ефектът от инжектирането на колагена, който е напълно безопасен, трае три месеца. Във Великобритания тази процедура струва £800. Според твърдение на британски професор, процедурата започнала да се предлага в клиниките на Острава след многократно увеличените запитвания на пациентки, които през няколко месеца пътували до САЩ, за да си направят тази процедура.





Укрепване на седалищните части


Тази хирургична процедура се нарича също глотеопластика, а целта е да се реформира на размера на седалището и да му се придаде по-стегнат и естетически вид. По време на операцията се поставят силиконови импланти в зоната на седалищните части. Разрезcj се прави в областта на кръста и обикновено е малък (4-6 см). Понякога процедурата може да бъде комбинирана и с липосукция.















Ректално избелване








Това е най-модерната процедура за поддържане на задните части. Жените, които редовно се подлагат на избелване на ануса споделят, че многокртно са повишили своето самочувстие в леглото.

Няма коментари: