сряда, 25 март 2009 г.

намиране на свястно гадже


Не познавам жена, която поне веднъж в живота си не е била на етап “в търсене на подходящия”. Без значение дали дългогодишната ни връзка е приключила скоро или просто търсим сродна душа за самотните петъчни вечери. Познавам момичета, чиито живот е поредица от неуспешни търсения и срещи, и други, които при появата на първия мъж, поканил ги на среща започват да кроят планове за съвместно бъдеще. Рано или късно и двата типа жени се оказват разочаровани, че отново са попаднали на неподходящия. Ние от bliasak.bg ви предлагаме 5 признака, които ако откриете в него, ще увеличат значително шансовете ви за успешна връзка. И дори да не вярвате в тези неща, прочетете нашия пътеводител, защото сме сигурни, че Господин "Свястно гадже” наистина трябва да притежава долуизброените качества.


Първо, но не по важност значение, е да усетиш още в началото, че той наистина те иска.

Колко пъти сте излизали с типове, които показват през цялата вечер надменно и незаинтересовано отношение. Не позволявайте това да се случи отново. На първа среща той трябва да е внимателен, мил и съвършен кавалер. Ако вие се включвате в плановете му за следващите дни и рабирате, че той наистина е мислил за вас – на прав път сте, момичета.

Ако той е правилният човек, то много скоро ще те запознае с приятелите си.

Не насилвайте нещата и не прибързвайте да срещнете родителите му, но е важно да познавате средата му - няколко колеги или приятели, с които се забавлява. Внимателно наблюдавайте как се държи той с тях и съответно те с него. По поведението им може да разберете много за вашия избраник. Ако обаче се чувствате некомфортно в неговата компания, то може би това е първата червена лампичка, на която трябва да обърнете внимание.

Свястното гадже няма желание да ви унижава или да ви показва недостатъците.

Напротив той винаги е готов да поговори с вас спокойно за конфликта, който сте имали. Никой от нас не е идеален, но ако сте с някой, който държи винаги да ви “натрива” носа с грешките, които допускате, бягайте далеч - това е първият сериозен признак, че по-късно той ще усложни и стъжни живота ви. И не на последно място ще ви накара да се чувствате незначителна и слаба. Коя жена би искала такъв мъж до себе си?

Свястното гадже ви харесва винаги такава, каквато сте.

Пазете се от мъж, чието мнение за вас се мени рязко от една казана не на място дума или изпуснати нерви. На всеки се случва да има лош ден или да не е в добра форма. Трудно ще живеете с човек, който не може да ви приеме, ако ви види с разпусната тениска и несресана коса или “яхнала метлата”, след поредните интриги в офиса.

Правилният мъж никога няма да се опитва да доминира над вас.

Без значение дали има повече опит, власт или пари, вие никога не трябва да се чувствате до него като човек “втора ръка”, а това се случва с нас, нека си признаем, твърде често. Важно е той да споделя и обсъжда с вас повечето от плановете си и наистина да се интересува от вашето мнение. Запомнете мъж, който се опитва постоянно да поучава и да се налага има проблем с комплексите. Бягайте от такъв мъж, колкото и сладък да е той.

Няма коментари: