петък, 29 януари 2010 г.

10 откачени професии или как да псуваме на работното място

Преди да загубиш сила на духа съвсем, сме ти подготвили списък с някои наистина откачени професии, с които, ако не да те успокоим, поне ще те развеселим.

1.Работа като контрол по качеството на сексартикули
С две думи, това ще рече да оправяш секскукли и изкуствени вагини ежедневно (ако си мъж) или да си тикаш какво ли не за стимулиране на сексуалното удоволствие (ако си жена). В крайна сметка тази професия май не звучи никак зле на описание, но пък така в един момент наистина ще ти се опротиви самия сексуален акт от всичките неща, в които трябва да си го напъхаш. В това число и надуваемите животни. Кофти!

2.Работа като фотомодел в каталог за лечение на зависими към наркотици
Да, тази професия определено няма да стои добре в автобиографията ти. Но пък има и нещо успокоително. След снимките на преди, винаги има и такива след. Тоест виждаме как си се променил от пропаднал смачкан неудачник - наркоман в здраво спретнато примерно момче.

Десет откачени професии3.Работа в реклама на дезодорант против изпотяване, хапчета против газове, продукти за остлабване и всички останали, където ролята ти те представя в доста неприятна светлина.
От рекламата падат пари, но ако си модел в някоя реклама при всяка следваща работа ще свързват образа ти с „този, дето не му става“ или пък „тази, дето свалила 18 килограма с чудодеен чай“

4.Работа като човек, който преварява животински косми за различна употреба
Тази професия включва сортиране на различни косми и варенето им, за да се пречистят с цел да се използват в различни козметични продукти, лекарства или модни аксесоари (сети се за кожените палта на майка си)

5.Работа в сектора на пречиствателните станции или отходните канали
Дори не ми е ясно какво точно трябва да правят тези клетници, назначени на подобна професия, но едно е сигурно – ще се сблъскат с доста ексременти и други нечистотии по пътя си.

6. Работа като бояджия на плодове
Не сме убедени дали тази работна позиция се е отворила и при нас, но в много страни тя е съвсем реална. Състои се в това да пребоядисваш неузрелите плодове, в цвят, правдоподобен за един узрял плод, за да е по-лесна продажбата му

7. Работа като контрол по качеството на мебелите
Тоест по цял ден се излежаваш по дивани и фотьойли, за да установиш колко и дали са удобни всъщност, а ако ти дадат и една бира, това определено се превръща в работата - мечта

8.Работа като стригач на овце
Тоест по цял ден стрижеш клети блеещи овчици и то на фона на миризма, от която съвсем да ти стане леко на душата.

9.Работа като дегустатор на храна за кучета
Все някой трябва да може да определи какъв вкус има храната за кучета, предвид факта, че на самите кучета ще им е трудничко да споделят. Колкото и ужасна да е тази работа, поне ни успокои, че щом все някой я яде храната им, е безопасно и ние да я похапнем, ако се случи така, че по погрешка изпием парите до дупка и няма нищо в хладилника.

Десет откачени професии 10.Работа като дегустатор на алкохол
Не, ето това вече е работата мечта! Не се хващай обаче, ако имаш кофти махмурлук, защото след като дегустираш 3 вида уиски, 4 различни вина и няколко ракии, със сигурност рецепторите ти най-малкото ще се притъпят и ще ти е все тая какво ти дават, за да изкажеш мнението си на специалист.

Разбира се, трудно може да изброим всички шантави работи, с които неволята някога може да те сблъска, но това е една малка част, за да си подготвен какво те чака на пазара отвъд твоята нормална скучна работа. А междувременно има и други професии, които хващат окото: чистач на 3Д екрана в киносалон; човек, който сортира пиленца в птицеферма по пол, порноактьор във филми с животни, джуджета, дебели или стари жени, автор на късметчета, дояч на животни, детегледач на малки щрауси, аниматор в костюм на Мики Маус, Дядо Мраз или Мечо Пух и други.

2 коментара:

Анонимен каза...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

МЕГАФОН блог каза...

Много интересно четиво може ли да поставя нещо в моите статии ?